Wszystkiego dobrego dla dzisiejszych roczniaków, Mamusie Monika8112 i Myszek35 ucałujcie małych łobuziaków 
Anecia1111 - toś się przyłożyła do lektury bb dzięki za starankowe kciuki
 dzięki za starankowe kciuki
Neftis - świetny avaterek
Luizka4don - to przypomnę się we wrześniu, może Andzi też podpasuje termin i Anussi ;-)
A u nas wczoraj nic z boboseksów, ja zaległam na kanapie oglądając „Przepis na życie”, A. działał w kotłowni i kuchni, bo go nudziłam. A jak skończyłam oglądać to mi się nie chciało i i uciekłam spać.
 A jak skończyłam oglądać to mi się nie chciało i i uciekłam spać. 
Drugi dzień z rzędu budzę się z katarem po pas, normalnie nie daję rady
		 Dzisiaj pracowity dzień, będę się bronić by tu nie zaglądać, bo wczoraj  w pracy to tylko śniadanie zjadłam i cały czas bb prawie
	  Dzisiaj pracowity dzień, będę się bronić by tu nie zaglądać, bo wczoraj  w pracy to tylko śniadanie zjadłam i cały czas bb prawie  No nic grunt to samą siebie przekonać, że warto popracować, tym  bardziej, że mnóstwo karteczek "miłosnych" szef mi na biurku zostawił.
  No nic grunt to samą siebie przekonać, że warto popracować, tym  bardziej, że mnóstwo karteczek "miłosnych" szef mi na biurku zostawił.  

A tak w ogóle to Adrianna ma 8 września imieninki i mam chytry plan zrobić dla Niej latawiec, idzie jesień będzie jak znalazł, no o ile śniegi nie spadną
Miłego dnia i błagam przegońcie tą jesień

Anecia1111 - toś się przyłożyła do lektury bb
 dzięki za starankowe kciuki
 dzięki za starankowe kciukiNeftis - świetny avaterek

Luizka4don - to przypomnę się we wrześniu, może Andzi też podpasuje termin i Anussi ;-)
A u nas wczoraj nic z boboseksów, ja zaległam na kanapie oglądając „Przepis na życie”, A. działał w kotłowni i kuchni, bo go nudziłam.
Drugi dzień z rzędu budzę się z katarem po pas, normalnie nie daję rady

No nic grunt to samą siebie przekonać, że warto popracować, tym  bardziej, że mnóstwo karteczek "miłosnych" szef mi na biurku zostawił.
	A tak w ogóle to Adrianna ma 8 września imieninki i mam chytry plan zrobić dla Niej latawiec, idzie jesień będzie jak znalazł, no o ile śniegi nie spadną

Miłego dnia i błagam przegońcie tą jesień

mlody spi to wykorzystuje chwile i chociaz poczytam co tam u was.
 mlody spi to wykorzystuje chwile i chociaz poczytam co tam u was.  cholera no dni plodne za mna a na przytulanka tylko raz sil  starczylo
  cholera no dni plodne za mna a na przytulanka tylko raz sil  starczylo bo codziennie padam na pyszczek wieczorem
bo codziennie padam na pyszczek wieczorem  no bedzie ciezko
 no bedzie ciezko