andzia1987
Fanka BB :)
panienka - Gabryś cały czas na cycu, w dzień i w szczególności w nocy. a na katar to też ważne wietrzenie, dużo świeżego powietrza i przed spaniem dobrze wywietrzyć pokój. do tego sól morska, oj duuużo soli. u nas sprawdził się też nasivin dla dzieci.
agulek - nasz też sie zdujał na podłogę, a pieluchę skubaniec sam ściągnął
najgorsze, że się pluskał w tej kałuży siurów...bleee
zobaczymy co bedzie za kilka tygodni, na razie zaczynam mierzenie temp i obserwację cyklu. może przez kilka miesiecy w miare się ureguluje, żeby móc się zaczaić na kolejnego bobasa
a właśnie, przy kolrjnym dzieciaczku to wam bedzie obojetnie, czy chcecie celować w chłopca albo dziewczynkę ?
agulek - nasz też sie zdujał na podłogę, a pieluchę skubaniec sam ściągnął
zobaczymy co bedzie za kilka tygodni, na razie zaczynam mierzenie temp i obserwację cyklu. może przez kilka miesiecy w miare się ureguluje, żeby móc się zaczaić na kolejnego bobasa
wszystko jest na nie .... mlody nie chce jesc,pic ogolnie tylko by piszczal jest nie do zniesienia
Ale najlepszy numer moje dziecie z tych leniuchowatch;-) i co dzisiaj rano zabawa na podlodze a Leo co.... raczkuje w najlepsze
a myslalam ze pominie raczkowanie 
Teraz doczytalam u mnie dzis @ przylazla to znaczy plamienie lekkie wiec jak tylko sobie pojedzie to ...do roboty no jak to bym chciala dziewczynke i smieje sie do M ze bedziemy celowac w dziewuszke ale to tak z ;-) przymruzeniem oka co ma byc to bedzie moze byc kolejny pindolek jakos tylko tak bym chciala szybko o!
To się rozmażyłam, gdyby to tak na zamówienie było 

skonczy sie dzisiaj kaszka bo musi cus zjesc przeciez antybiotyk dostaje