anussia201
Fanka BB :)
Lea28-a ja się właśnie dobrze czuję,żadnych dolegliwości ciążowych i to mnie też trochę martwi,w ciąży z Nati bolały mnie na początku strasznie piersi ale każda ciąża jest inna.A do lekarza wybieram się w poniedziałek :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i co.... przylapalam Milusie i Fiufiu aktywne
daleej mamuski odezwijcie sie tu do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
! "kierownik" dzis w pracy do 22 , mlody teraz spi... po drzemce i obiadku idziemy na spacer niech ten moj maly diabelec sie dotleni , mimo ze juz jeden spacerek dzisiaj byl. A ja wcinam chipsy
a potem placze ze mi dooooopa rosnie
.
. A i wyspka ..... no juz prawie nic nie widac ale do lekarza idziemy we wtorek bo mi sie zapomnialo ze 30 sierpnia mamy termin na U6 tzn. badanie roczniaka wiec bedzie ten temat poruszony
. szkoda tylko ze szczepienia nie zalatwimy od razu przez ten antybiotyk....
milej niedzili mamuski!
. pojadlam se i tera se siedze i tak se dumam jak by to bylo fajnie miec siostre albo brata albo mame tu na miejscu..... ocho chyba marudze
ale to wszystko przez moja sasiadke polke ktora spotkalam dzis na klatce jak wychodzilam z mlodym na spacer... ona wlasnie wracala od siostry z obiadu i razem jechaly do mamy na kawusie
.....bycie jedynakiem jest okrutne
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prosze zostawic to bez komentarza tak tylko napisalam co mysle i co mi siedzi na serduchu mym

Misiek byl w miare grzeczny troche pomarudzil pewnie z goraca w sumie spal tylko 40 min:-(w ciagu dnia,ale za to juz o 20 spal w najlepsze do rana;-) Z prezentow to dostal auto na akumulator ktorym tatus sobie steruje,rowerek,pieniazki i stolik edukacyjny:-)