roseann
Fanka BB :)
Dzień dobry, Dziewczynki
My po 2 godz. spacerku
Ładnie u nas. Maja śpi.
Z uciekaniem na spacerach nie mamy problemu. Problemem jest to, że Maja zawsze znajdzie sobie coś co ją zainteresuje i stoi przy tym bardzo długo, więc jeszcze trzeba Ją poganiac
luizka, gratulujemy siusiu
Ja mam w planie uczyc jak będzie cieplej, żeby Maja mogła z gołą pupą latac i nie moczyc tylu rzeczy. No ale jak woła jak ostatnio to oczywiście wysadzam. Trzymam kciuki w weekend. Ale przejrzyj chociaż notatki orientacyjnie
misssi, nie ma rady. Musisz się oszczędzac! Wytłumacz Czarkowi, czemu nie ma noszenia- zrozumie. A staranka w toku
Ale w tym cyklu raczej nic z tego:/
A co jedzenia to Maja też chce sama wszystko. I nie ma rady. musi naświnic zanim się nauczy
Zauważyłam, że lewą rączką je już zawodowo
Prawą gorzej.
Madzia, naucz Jasia-kowboja mówic "ręce do góry"
A ja dziś do gina idę. Pierwszy raz od porodu
My po 2 godz. spacerku
Z uciekaniem na spacerach nie mamy problemu. Problemem jest to, że Maja zawsze znajdzie sobie coś co ją zainteresuje i stoi przy tym bardzo długo, więc jeszcze trzeba Ją poganiac
luizka, gratulujemy siusiu
misssi, nie ma rady. Musisz się oszczędzac! Wytłumacz Czarkowi, czemu nie ma noszenia- zrozumie. A staranka w toku
A co jedzenia to Maja też chce sama wszystko. I nie ma rady. musi naświnic zanim się nauczy
Madzia, naucz Jasia-kowboja mówic "ręce do góry"
A ja dziś do gina idę. Pierwszy raz od porodu

Ostatnia edycja:
postanowilam ze poczekam jak sie sytuacja rozwinie do czasu jak drugi babelek bedzie juz na swiecie ...jeszcze 6 miesiecy no wlasciwie 5 wiec troszke czasu mamy. Widze ze tez masz duzego siersciucha jesli moge spytac jak piesek sobie radzi z obecnoscia Zuzi bo nasz pies boi sie mlodego i ucieka przed nim :-( mamy straszny problem z tym.
, u Jasia kwestia czasu i jak ruuuuszy to zobaczysz 
jesli chodzi o plec to zobaczymy jak sie dzidzia raczy ulozyc ostatnio nie bardzo chciala wspolpracowac ale gin szukala , szukala i tak na chlopca jej wygladalo ale nie 100% i nie kazala jeszcze nic kupowac;-)
. no i do nauki ale juz!!!!!
)