reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

ciamajdka ja też się wzięłam za siebie (wcześniej pisałam, że mam też kiepski dzień..) zrobiłam sobie peeling ryjka, maseczkę i relaksuję się :-) dam jeszcze odżyweczkę na łepek żeby mi włoski ładnie błyszczały i będę boska :-D:-D:-D;-)

Powiem wam, że ja nie miałam usg 3D z Olusiem - jakoś wówczas nie miałam świadomości ani potrzeby... ale teraz będę nalegała bo to już jest bardziej powszechne no i - ot tak w sumie dla bajeru i fajnej pamiątki :-p

reklama
My w pierwszej ciazy nagrywalismy filmik na kasete i ani razu go nie ogladalismy...poza tym video nie mamy, wiec sie nie przydalo.

Z tym 3D to fajna sprawa, ze tak dokladniej mozna malucha obejrzec, ale ponoc zdarza sie, ze niestety dzidzia nie chce pozowac i niestety nie ma pamiatki a kasa poszla. Znajomy z kolei robil i mowi, ze jak za mocno glowica sie w jednym miejscu przycisnie to widac wnetrze np. glowki i ponoc malo estetycznie to wyglada i na nim zle wrazenie to zrobilo. Pomyslimy jeszcze, moze sie zdecydujemy :-) Na razie maz twierdzi, ze woli cos lepszego dzidzi kupic ;-) Poki co mamy czas na zastanowienie. Ale chyba fakt, ze to drugie dziecko sprawia, ze troche inaczej do pewnych spraw juz podchodzimy :-)

ciamajdka ja też się wzięłam za siebie (wcześniej pisałam, że mam też kiepski dzień..) zrobiłam sobie peeling ryjka, maseczkę i relaksuję się :-) dam jeszcze odżyweczkę na łepek żeby mi włoski ładnie błyszczały i będę boska :-D:-D:-D;-)

Powiem wam, że ja nie miałam usg 3D z Olusiem - jakoś wówczas nie miałam świadomości ani potrzeby... ale teraz będę nalegała bo to już jest bardziej powszechne no i - ot tak w sumie dla bajeru i fajnej pamiątki :-p

Noooo, trza być twardym a nie "miętkim" :-D

ile kosztuje takie 3d???:sorry2:

No to nie ma dramatu ostatecznie.... chyba jednak wolałabym wydać i zobaczyć malucha:sorry2: chyba, że naprawdę nie będę miała...

ja tam nie zrobię ani 3d ani 4d. wystarcza mi usg zwykłe.

Jak jakis czas temu rozmaiwała m z moją babcią (rodziła 60 lat temu) to mi mówiła, że pierwszy kontakt z lekarzem w ciązy miała na porodówce- i jak twierdzi- urodziła ze strachu.
zadałam jej pytanie: ale babciu skąd w ogóle wiedziałaś, że w ciąży jesteś?
A bo brzuch zaczął rosnąć, to pewnie ciąża :-)

hej dziewczybny no i jestem
lekarz no cóż żenada strata mojego czasu - owszem bardzo miły, ale badanie bardzo bolesne - chyba powinien troche uważac jak robi je kobiecie w ciąży - nie wspomnę, ze nie chciał mi nawet usg zrobic no i nie zrobił! Pocieszam sie tylko tym, ze moze gdyby cos mu sie tam w srodku nie podobało to by je zrobił. Stwierdził, ze następna wizyta za UWAGA 4 tygodnie wtedy zrobi usg genetyczne - cały czas gadał, ze mi sie zaczął 10 tydzień - sprostowanie zaczął sie 11 tydzień wiec z tego wszystkiego wyszłam tak wkurzona, ze szok. Chyba jednak zostane przy poprzedniej lekarce

reklama
ale czad ta historia z babcią :-) z jednej strony to śmieszy, a z drugiej - patrząc z perspektywy dzisiejszych czasów - przeraża:szok:

kurcze drogie to 3D... u mojego gina chyba jak za zwykłą wizytę - 100PLN...

Do góry