Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kiedy najlepiej zrobić USG 3D, słyszałam , żę ok 20tyg. Zastanawiam się czy jest możliwość zrobienia państwowego 3D, ale podobno tylko przy podejrzeniu wad serca sie robi na fundusz. Nie wiem ile w tym prawdy.
bo to kupe kasy kosztuje a to jest tylko chyba tak dla rodzicowmężą siostra robiła ponoć coś niesaamowitego dostala film i jest zachwycona pamiątka na całe życie po za tym można wszystkie choroby wyklóczyć jest dokładniejsze i bardziej można wszystko sprawdzić:-)
U mojego gina 250zl, dla pacjentek 200zl.
W duzych miastach ok. 300zl.
ja tam nie zrobię ani 3d ani 4d. wystarcza mi usg zwykłe.
Jak jakis czas temu rozmaiwała m z moją babcią (rodziła 60 lat temu) to mi mówiła, że pierwszy kontakt z lekarzem w ciązy miała na porodówce- i jak twierdzi- urodziła ze strachu.
zadałam jej pytanie: ale babciu skąd w ogóle wiedziałaś, że w ciąży jesteś?
A bo brzuch zaczął rosnąć, to pewnie ciąża :-)

Pajka genetycznew15 tygodniu?? No super lekarz nie powiem
Współczuje bólu ech Ci lekarze ważna kasa a ze przysiegali to nie ipamietaja
a to Twoj prowadzacy??Tak w ogole masz jednego prowadzacego? Bo jak dobrze czytałam to nie jeden lekarz Cię badał tak?
Ja chodzę co 3 tygodnie teraz po szpitalu umowilam sie na za 2 tygodnie
nie wiem jak czesto mialas usg wiadomo nie udowodnione ale na pewno czesto nie jest to dobre bo dzieciatko odczuwa cieplo przy badaniu ... ja w szpiatlumialam przyprzyjeciu ale przy wypisie juz nie bo to nawet tydzien nie minelo i mowili ze to nie jest dobre tak czesto zbadal mnie tylko i stwierdzil ze macica rosnie pochwa czysta szyjka zamknieta jest dobrze
tez mnie to zmartwilo ale ufam i wierze ze wszystkojest dobrze a dzidzi potrzebny jest spokoj
wiem ze sie martwisz wiem a prosilaso usg? gdyby oni wiedzieli jakmy sie martwimy jak kochamy nasze dzieci..ale dla nichj estesmy przypadkiem
ja czekam az w koncu bede mogla swoim angels saunds sluchac serdusia dzidzi i bede spokojniejsza poki co swiruje