Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cały czas robi jakieś wrzuty o odwiedzeniu ich, mimo że tłumaczyliśmy że ja się na takie podróże (510 km) nie nadaję. Dwa tyg temu umówiła się z bratem męża i jego kobietą na spotkanie w połowie drogi a nam nawet nie zaproponowała, żebyśmy też przyjechali. W końcu 3 godziny to nie 8 im może byśmy się zdecydowali ale skoro nie było propozycji to nie było sensu się napraszać. Ale następnego dnia truła mojemu M. przez telefon, że szkoda że nas nie było
Teraz jest w wawie, bo szwagrowi córa się rozchorowala. Wpadli do nas wczoraj wieczorem, ale ja źle się czułam bo ciśnienie skakało jak głupie i nagimnastykowałam się sprzątając mieszkanie i nie miałam ochoty na głupie gadki, więc mało się odzywałam. Efekt? Teściowa na prośbę M., żeby została w piątek z Aleksandrem, bo jest chory a ja mam maraton w sądzie a potem szkołę spytała, czy na pewno JA CHCĘ, żeby została, bo ona ma wątpliwości
a nie wystarczy, że syn ją prosi?!