Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oby to przeszło i się nie rozwinęło, bo to kaszlnięcie jest np rano i wieczorem, a cały dzień cisza. Pewnie w piątek nie pojedzie na basen. Chyba Wam nie pisałam, że Mały zaniósł do przedszkola w piątek takie pluszowe serce dla koleżanki :-) w czwartek wieczorem i w piątek rano miało być dla Rozalki, ale jak się okazało dostała Pola, bo "cały czas mnie lubi i jest najśliczniejsza" :-) wczoraj Marcin dostał od Poli ślicznego misia i kilka cukierków....oj się narobiło ;-) i od wczoraj mi co jakiś czas mówi, że chce jechać do Poli, swoją drogą to śliczna dziewczynka, ma chłopak gust :-)
dzwoniłam na infolinię ale ja nic nie zrobię, bo nie jestem właścicielem konta...i tak konto będzie odblokowane, jak M wróci...a ZUS-y popłacę w marcu z innego konta, cóż..ale ile ja się naszukałam papierów z tego banku, ile nerwów...ojjjjj i na koniec się okazało, że i tak nici z tego...
Po tym czasie zdecydujemy my i znajoma, czy my mamy opiekę przejąć na stałe. Tak więc stado nam się nieco powiększy
to się nazywa złośliwość rzeczy martwych ;-) mnie zawsze dotyka jak coś na gwałt zrobić muszę 
na szczęście pospał jeszcze chwilę ze mną...ale ok 5 było siku, kupa...potem poleżałam jeszcze trochę ale co chwila słyszałam "wstajemy". Wstałam ok 6 bo to moje leżenie nie miało już sensu ;-)
:-(