reklama

Sierpień 2010

No pewnie, że pamiętam :-D 'Hong Ngoc' Niestety nie dowożą dań do domu, ale można zamowić i wziąć na wynos :-) Od początku ciaży próbuję się zdrowo odżywiać, no ale stare przyzwyczajenia czasami biorą górę :tak:
Wracam do nauki...:-( Jeszcze jeden egzamin mi został, ostatni w życiu:-):-) później już tylko napisać i obronić pracę mgr - 'pestka':-D:-D

o, dzieki.
hehe, nom. ja tak mialam z kebabem, ale mi przeszlo.
ja tez sie ucze, bo drugi kierunek studiuje, takze nie mow teraz, ze ostatni, bo nigdy nie wiadomo :P.
i powodzenia z praca - wiem co to znaczy. ojjjjj, jak sie ciesze, ze juz jednego mgr mam w kieszeni :-D

reklama
o, dzieki.
hehe, nom. ja tak mialam z kebabem, ale mi przeszlo.
ja tez sie ucze, bo drugi kierunek studiuje, takze nie mow teraz, ze ostatni, bo nigdy nie wiadomo :P.
i powodzenia z praca - wiem co to znaczy. ojjjjj, jak sie ciesze, ze juz jednego mgr mam w kieszeni :-D

Ja miałam rok temu zapędy na drugi kierunek, ale rzuciłam po pół roku i w sumie dobrze zrobiłam, bo przy dzidziusiu napewno bym go nie skończyła - aż takiej motywacji i samozaparcia nie mam... Ale trzymam kciuki, żeby Tobie się udało :-)

Ja miałam rok temu zapędy na drugi kierunek, ale rzuciłam po pół roku i w sumie dobrze zrobiłam, bo przy dzidziusiu napewno bym go nie skończyła - aż takiej motywacji i samozaparcia nie mam... Ale trzymam kciuki, żeby Tobie się udało :-)

no dzieki, u mnie bedzie juz 4. rok jak dzidzia sie urodzi, wiec mam nadzieje, ze dam rade jakoś :tak:

napewno :tak::tak: ja znam swoje lenistwo:-D więc modlę się, żeby chociaż zdążyć z napisaniem pracy do porodu:-D

heheh, no oby, bo wiem po sobie jak to jest. nasz dzidziuś też mial być pierwotnie 'robiony' juz w lipcu, PO mojej obronie. tyle ze sie obrona na koniec wrzesnia przesuneła, wiec trzeba było poczekać :-p:-D
ale mam nadzieje, ze z Toba tak nie bedzie, bo w koncu dzidzia jest juz faktem, wiec motywacja większa :tak:

heheh, no oby, bo wiem po sobie jak to jest. nasz dzidziuś też mial być pierwotnie 'robiony' juz w lipcu, PO mojej obronie. tyle ze sie obrona na koniec wrzesnia przesuneła, wiec trzeba było poczekać :-p:-D
ale mam nadzieje, ze z Toba tak nie bedzie, bo w koncu dzidzia jest juz faktem, wiec motywacja większa :tak:

dokładnie:tak: jak czuję bat nad głową to łatwiej się zmobilizować;-) a jak dzidzia zacznie kopać to już napewno nie pozwoli mi o sobie zapomnieć więc mobilizacja będzie:-)
lecę do nauki...
miłego dnia!!

No właśnie tylko w H&M się spotkałam z taką numeracją, bo jak mierzyłam spodnie ciążowe w innych sklepach to 38 było ok(fakt, że był to zazwyczaj prosty fason a nie zwężane nogawki), no ale te w H&M najbardziej mi się spodobały więc jakoś 'przełknęłam' już ten rozmiar na metce:-D:-D:-D

to tym bardziej bym sie nie martwila :tak: ja zakupuje na allegro i nawet taniej sie kupuje:)

Fajnie ,że już wszystko dobrze!

Dziewczyny ja wczoraj byłam z córką na spotkaniu w kościele, bo w maju idzie do 1 komunii i sobie uświadomiłam , że jak te nasze sierpnowe dzieci będą w drógiej klasie , to moja Emilcia , będzie miała 18 lat!!!!!!!!!!!!!!

Ha ha ha , a jak mój dzidziuś będzie szedł do 1 klasy szkoły podstawowej to mój syn będzie ...... na 3 roku studiów i co Wy na to .:szok:
Dzidzia będzie mieć w razie czego darmowe korepetycje, no chyba, że będzie taka zdolna jak brat!!!:-)

reklama
Witam z rana:-)

Rozalka-najlepsze życzenia urodzinowe dla Twojego trzylatka:-) W tym roku też do przedszkola go wysyłasz?:confused:
[

Dzięki za życzonka,oj kiedy to minęło...:tak:Do przedszkola idzie od września.
Witam sie
ja na zaparcia polecam maślanke jak sie jej napiłam przez 2 dni to zaparcia minęły mam nadzieje, na razie na dobre:tak:

Zgadzam sie i też polecam.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry