Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja słońca jeszcze siedzę w pracy:-( No ale czasami tak musi być
W przerwie na bułeczkę oglądałam sobie you tube jak się kąpie noworodki, jak dla mnie jakaś porażka, to my tutaj wariujemy z wanienkami, z delikatnymi rzeczami, a tutaj do noworodka jak do jakiegoś kurczaka na święta przed podaniem podchodzą, a jakby tak maleństwo się wyślizgnęło??
[video=youtube;eSfD6NiYLnU]http://www.youtube.com/watch?v=eSfD6NiYLnU&feature=related[/video]
Niunia no właśnie też widziałam,,,, z jednej strony położna się wydaje być miła i konkretna, ale atmosfera całego porodu to jakaś pomyłka,,,,jak w jakiejś hali targowej na promocji, zero intymności....
ja teraz waże 64 kg nawet nie dotarłam jeszcze do swojej wagi sprzed ciąży bo wtedy ważyłam 67 kgwiec jestem zadowolona
![]()
Witam się w późne ale wiosenne popołudnie;-)
Moja wizyta już 25 marca i odliczam dniJeśli chodzi o dietkę to jem jak jestem głodna ale staram się w miarę rozsądnie. Najlepsze jest z tego wszystkiego że mnie w ciąży w ogóle odrzuciło od słodkiego
a zawsze chętnie coś dobrego wciągnęłam
. Przez 1 trymestr w ogóle nic słodkiego nie mogłam zjeść - wszystko było za słodkie
, teraz powoli wprowadzam mało słodkie jogurty, a ostatnio udało się zjeść lody
Gazowanych teraz nie piję nie mam ochoty, Czekolady nie tknęłam od listopada;-)
martuśka85 jeśli chodzi o cywilny w USC to koszt 84 zł, wpłacasz w kasie (nie ma już znaczków skarbowych) W zależności od tego czy oboje jesteście z jednej miejscowości czy z różnych to albo same dowody osobiste albo jeśli jesteście z innych to potrzebny jest skrócony akt urodzenia wydany we właściwym USC. Wiem bo przerabiane pod koniec marcaMy obrączki będziemy mieli, na zamówienie czeka się od 2 do 4 tygodni (tak przynajmniej jest w Aparcie). Powodzenia w załatwianiu formalności
![]()
Wy o weselu a przede mną dopiero oświadczynywesele mamy w planach za rok ale jak to będzie to się okaże.
też takie wrażenia miała po tym filmiki. położna spokojnie i miło rozmawia, ale sala jak korytarz ;/ no i to położenie dzidziusia nie wiem na czym nie ładnie ehh. A dla mamusi jaka niespodzianka miał być chłop a tu kobitka hi hi

Może spróbuj zjadać bardziej syty obiad, to wtedy kolację lżejszą będziesz jadła...nie wiem...

Trzymam kciuki, żeby pokazał wszystko :-) Wtorek już niedługo. Czas szybko zleci 
Oglądałam zagraniczne porodu, ale tego polskiego na you tube nie widziałam i chyba nie mam jeszcze odwagi zobaczyć