Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a coś takiego jak wizyta prywatnie wchodzi w grę?

Hej dziewczyny
Ja przez ostatni tydzien sledzilam wasze wypowiedzi, gratuluje wszystkim. Moze po krotce moja historia, mam za soba 3 poronienia w UK. Ostatnio zrobilam test i zobaczylam upragnione 2 kreseczki, 26 listopada zrobilam bete wynik 198. Jednak nie mialam mozliwosci zrobienia po raz drugi, w poniedzialek lece do polski i tam juz porobie wszystkie badania. Jak na razie czuje sie dobrze, zadnych plamien czy skurczy. Moje wczesniejsze ciaze zakonczyly sie na poczatku 5 tygodnia, byly to poronienia samoistne. Mam nadzieje ze tym razem wszystko bedzie w porzadku. Tydzien temu mialam robione badania genetyczne i wciaz czekamy na wynik. Ja mam termin na 3 sierpnia. Pozdrawiam przyszle mamusie.:-)
Kurcze dziewczyny chora jestem !!!!!! Dostałam antybiotyk gdyby było gorzej, ale ratuję sie na razie sposobami domowymi , mam nadzieje ze bedzie dobrze, na dodatek synek tak samo chory, ale on gorzejwiecz czuję ze i Ja sie rozłożę :-( Kurcze i to własnie teraz ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak na złość !!!!!!!!!!!!!!!!!!
miłego dnia)))))))
i duzo leż w cieple. Oby obyło się bez antybiotyków 
Witam
Podczytalam was troszke i mysle ze moge dolaczyc do waszego gronamam termin na 3/4 sierpien
Jutro kupie test jtory dokladnie oblicza w ktorym tyg jestem bo z neta wychodzi raz 5 tydz a raz 6 .To moja druga ciaza ale zaczyna sie calkiem inaczej niz pierwsza
Mam skurcze i jest to bardzo uciazliwe
Poza tym na razie zadnych innych objawow
Mieszkam w holandii i tutaj tez jest tak ze dopiero po 12 tyg ciazy kontaktujesz sie z polozna i ona prowadzi cala ciaze( chyba ze sa jakies komplikacje itp) oczywiscie zawsze moge sie skonsultowac z rodzinnym
Jestem bardzo podekscytowana a nie chcemy sie jeszcze chwalic ta nowina.
Chyba cos zlego sie dzieje. od pary godzin leci ze mnie taka ciemna krew. i to tak nie malo... wlasciwie to juz 6ty dzien jak krwawie, ale teraz to calkiem inaczej wyglada. Poczekam na mojego faceta i jak wroci z pracy pojedziemy na pogotowie. Tylko tak sobie mysle co oni tam moga pomoc skoro i tak caly czas krwawie...:-( strasznie sie boje i pczywiscie mysle o najgorszym...
W poprzedniej ciazy mialam diete cukrzycowa wiec malo przytylam a na poczatku schudlam No i po ciazy ladnie schudlam odzyskalam wage sprzed kilku lat No ale w ciagu 3 miesiecy niestety przytylam 7kg i ciagle w gore
eee po ciazy sie odchudze Najwazniejsze aby zdrowe dziecko bylo no i zeby to cisnienie nie wyskoczylo znow Mialam dzis zapisana wizyte u gina ale nie poszlam bo stwierdzilam ze jeszcze za wczesnie na usg pewnie kazala by mi przyjc za 2 tyg a to wizyta prywatna wiec nie moge sobie za bardzo pozwolic na powtorke w tym mies tym bardziej ze swieta za pasem i duzo wydatkow sie szykuje Moje dziecko od kilku dni nie chce nic jesc i nie wiem co robic Pewnie jakies badania by sie przydaly i witaminy ale nie chce isc z nia do przychodni zeby czegos nie podlapala Ostatnio jak bylam bo miala biegunke to za kilka dni wyklula sie angina Chyba po prostu kupie jakies witaminy a z badaniami sie wstrzymam Dzis zaczely bolec mnie piersi i mulilo mnie jak zjadlam sledzia heh cala poprzednia ciaze mnie mulilo a pod koniec wymioty Ciekawe jak teraz