Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
na poczatek wizyta u lekarza, potem rodzice w wigilie a potem reszta dopiero. . A musze Wam jeszcze cos smiesznego opowiedziec;
Wracam po pracy, moj chlopak smacznie sobie spi, wyciagam laptopa spod niego(oczywiscie zawsze zasypia z kompem, a potem go przygniata) patrze... a moje Kochanie czyta artykul : "Pierwsze dziecko-jak sie na nie przygotowac"
Przysiegam dziewczyny, jeszcze nigdy nigdy w zyciu nie zrobil nic bardziej slodkiego (i to niechcaco:-)) Widze, ze naprawde sie cieszy, i jest z siebie bardzo dumny, a ja z niego;-).

Powoli widzę, że przyzwyczaja się do tej myśli, zaczyna planować i chyba się cieszy, ale na razie jest bardzo oszczędny w okazywaniu radości 
witam porannie:-) fajnie ze nas przybywa!!
a tak wogóle to powiem Wam co mi się wczoraj przytrafiło, to była najgorsza noc ostatnimi czasy: kochalismy się z mężem w nocy i nagle poczyłam tępy ból podbrzusza.... krew taka czerwona polała się ze mnie i to masakrycznie dużo.... popłakałam się nie spałam do rana wyglądam okropnie, poleciałam do apteki i zrobiłam test wyszły 2 kreski ale nadal nie daje mi to spokoju co to było czy test jeszcze wykrywa hormony ciążowe jakby juz malenstwa nie było????
koniecznie chce dzis do lekarza..