Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Aia mówiłam, że nie piszę personalnie.![]()
no i nie płacze na rękach jak płacze to szukam miejsca gdzie nie płacze ostatnio wsadziłam w fotelik i pojechałyśmy na przejażdżkę. No i moje płaczą na rękach jak siedzę więc tak chodzę pół nocydla mnie to sygnalizacja jakiś potrzeb, może bólu może zmęczenia na pewno nie złośliwość. A z wózkiem i psem ... wiadomo że trzeba dojechać tam gdzie się da na środku ulicy nie wyjmuję.
Laura ma jakąś fazę, wszystko jest na nie, na spacerze nam się na środku ulicy kładzie, już nawet moja mama wprowadziła karny kąt, bo inaczej ją bije jak coś nie pozwala
i tu jestem cholernie bezradna, ani prośbą, ani groźbą, da się przekupić lizakiem, ale to też na chwilę
Nina nam marudzi 20-22, wystarczy ją zabrać na ręce i spokój, po całym dniu wrzasków Laury, serio to się robi wszystko, żeby tylko cisza była
ogólnie sobie z mężem powtarzamy, za rok będzie łatwiej, prościej, ha ha ha no mam taką nadzieję :-) ale też u mnie jednak decyzja o drugim dziecku była najlepsza, chociaż wiem, jak wygląda macierzyństwo zdrowego dziecka