Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Katjuszka a jaki serek topiony? całkiem fajna zupka

zgadnijcie czy się martwię 
ja tez zmarzłam a M siedzi i od 1,5 h czyta z Olą na ławce 
) i jest na sali. Ale dziś to przegieła poinformowała mnie że kupiła już dla swojej rodziny zaproszenia.
a ja zamówiłam na allegro takie ze zdjęciem dla wszystkich a nie takie dzielenie... u nich takie a u tych srakie.... jeszcze mówi że wzieła jakie były czyli byle jakie i jeszcze do mnie że ona się pytała Tomka jak dzwoniła to wiecznie nie miał czasu z nią porozmawiac bo a to małą kąpiemy a to płacze a to ją buja.... No soryy ale pewnie miał małą drzącą się położyc i z nią uskutecznic rozmowę... aż mi ciśnienie podniosła nic nie uzgodni a najlepiej sama by wszystko zrobiła. Najlepsze że kiedyś tzn przed ciążą tak się lubiłyśmy całe 4 lata a to kawki sratki pogaduchy nawet tak myślałam że taka miła i chciałabym żeby moją teściową była. Nie przepadałam za teściem bo non stop chodził za tż i gadał mu przez tyle lat że i tak go zostawię bo jestem za ładna i za mądra na niego... :-( a teraz odwrotnie. A zaczęło się od tego że przyjechali 4 dni po urodzeniu małej żeby ją zobaczyc i teśc mówi jaką piękną i cudną wnuczkę mu urodziłam itp, itd a ona z tekstem do niego gdyby nie twój syn to by nie była taka ładna
wcieło mnie troszkę i teraz wszystko mnie wkurza... Nawet tż to zauważył: jeszcze nie twoja teściowa a już się nauczyłaś ją przedrzeźniac... Soryy za takie wylewy ale musiałam gdzieś tą swoją złośc rozładowac