kakakarolina
Fanka BB :)
k8 ja też wczoraj robiłam mierzenie i mamy równowzrosty
) 68-70 ma Ola.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dziwny jest świat
, jest czad. Mamy już spacer w nim za sobą. Rewelacja. Wreszcie nie muszę Małej w kilka warstw kutać. Wystarczy kombinezon taki na lekką zimę na strój domowy i do "barana". W środeczku cieplutko, sprawdzałam kilkukrotnie. Dzięki dziewczyny, bo gdyby nie Wy nie wpadłabym na coś tak z pozoru oczywistego
U nas tego w rodzinie nie znali. Woziłabym się całą zimę z kocami i kilkoma warstwami przy wtórze ryków podczas zakładania kolejnych sweterków
Górne też już idą. Jeszcze są pod dziąsłami, ale już prześwitują! Mam nadzieję, że to one są sprawcami nocnych wybudzeń. Te z kolei bez zmian. Następują z regularnością co do godziny niemal. Od 1 poczynając co 45 min. pi razy oko. Męczące, ale dopóki moń koi jestem kontent.
I dobrze, bo zdążyłyśmy się nakarmić, ja wzięłam kąpiel, pozmywałam i prąd wysiadł. Na całym osiedlu! Wyskoczyłyśmy po ciemaku jeszcze na spacer. Obłędnie było! Pierwszy raz w życiu coś takiego widziałam. Całe osiedle ciemne. Wszystko. Wszystkie bloki, sklepy, latarnie, szkoły, żłobki...Czułam się jak wystrzelona w kosmos na inną planetę. Jak zaświtało urok prysł, ale było niesamowicie. Minus taki, że nie miałam gdzie wody i chleba kupić i na śniadanie jedliśmy zeschły 

Nic nie przebije mojego brata, który mając kilka miesięcy (pochłaniał wszystko!) połknął srebrny posążek Matki Boskiej, wcale nie malutki
Co gorsza nikt tego nie zauważył. Dopiero w kupie wyszło...Lekarze nie chcieli uwierzyć, że samo dało radę przez niego przejść. Stwierdziła badająca go pediatra, że to tylko dlatego, że Matka Boska i poświęcona. Fakt, że ewidentnie brzuch go bolał i lekarze debatowali o cóż może chodzić. Nikt nie wpadł na rentgen, bo na bank przy czymś tak dużym i ciężkim by go cięli.
i poszedl do lekarza. Mina doktorka po obejrzenie zdjecia rentgenowskiego bezcenna