Część dziewczyny dziś to normalnie szał, 25 stopni ma być. Ja się zabieram z Ulą do moich rodziców, ma tam być dzisiaj Pani do sprzątania, ja jej pomogę, rodzice posiedzą z Ulą w ogródku. Kupili jej wczoraj basenik i piaskownicę, taką zakrywaną, tata piasek kupił. Nie wiem czy ona może już się bawić w piasku? Szkoda, że Disiek nie może z nami iść, ale po pierwsze tam kot, a po drugie on nie umie się gościach zachować, wszytko eksploruje
Mie, u nas też imprezowo, w nd wyprawiam M imieniny dla rodziców, we wt czyli w Wojciecha imieniny w pracy, w pt wyprawiam siostrze grilla na 30 urodziny, a w sb widzimy się z dziewczynami z Krakowa, jednym słowem imprezowo ;-)byle mi tylko pracy nie dowalono na ten tydzień, otwieram maila z bijącym sercem.
Miłego dnia dziewczyny!
Mie, u nas też imprezowo, w nd wyprawiam M imieniny dla rodziców, we wt czyli w Wojciecha imieniny w pracy, w pt wyprawiam siostrze grilla na 30 urodziny, a w sb widzimy się z dziewczynami z Krakowa, jednym słowem imprezowo ;-)byle mi tylko pracy nie dowalono na ten tydzień, otwieram maila z bijącym sercem.
Miłego dnia dziewczyny!