Aia no i jak wizyta? Kciuki za serduszko trzymalam&&&
U nas ciag dalszy "wariacji" przy usypianiu
Zmordowana juz doszczetnie padla dopiero o 21.30
Ale tez wina dzisiejszego dnia, bo kolo 14 zdrzemnela sie 20 min w aucie i nie bylo szans zeby wytrzymala do wieczora no zaliczyla pol h drzemke po 16 i stad jeszcze dluzej wariowala po kapieli. Eh, musze sobie obliczyc ile tyg ma, lzej mi sie zrobi jak bede wiedziec ile do konca skoku
Ale obojrzelismy dwa auta no i jedno baaaaardzo nam podpasowalo,moze sie zdecydujemy jak nic innego nie bedzie a tego nikt nie zgarnie. I bedzie moje hihi, a tz bedzie mial focusa
No a co, w koncu to ja dzieciarnie eskortuje to musze miec dogodny pojazd
No moze czasem mu dam sie karnac
Jutro mam wreszcie umiowiana cytologie i kurde chyba nie zrobie. Wyciagnelam sobie ten implant antykoncepcyjny, bo tylko problem przez to, no i ciagle krwawie
A cytologii chyba nie mozna podczas krwawienie co?
U nas ciag dalszy "wariacji" przy usypianiu
Ale tez wina dzisiejszego dnia, bo kolo 14 zdrzemnela sie 20 min w aucie i nie bylo szans zeby wytrzymala do wieczora no zaliczyla pol h drzemke po 16 i stad jeszcze dluzej wariowala po kapieli. Eh, musze sobie obliczyc ile tyg ma, lzej mi sie zrobi jak bede wiedziec ile do konca skokuAle obojrzelismy dwa auta no i jedno baaaaardzo nam podpasowalo,moze sie zdecydujemy jak nic innego nie bedzie a tego nikt nie zgarnie. I bedzie moje hihi, a tz bedzie mial focusa
Jutro mam wreszcie umiowiana cytologie i kurde chyba nie zrobie. Wyciagnelam sobie ten implant antykoncepcyjny, bo tylko problem przez to, no i ciagle krwawie
Jest pół mnie. Staram się wyjść z siebie i usiąść obok, serio...