Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aia, kochana, trzymaj się dzielnie. Mam nadzieję, że jednak nie będzie tak źle jak to brzmi. Niech Fasolka bezpiecznie sobie rośnie i rozwija się, słuchaj lekarzy i głowa do góry. MUSI być wszystko dobrze.
Aia najważniejsze że wykryte! Musisz teraz być dzielna i przyjmować antybiotyk albo co Ci dadzą. Znam dziecko, którego matka też miała tokso złapane podczas ciąży i jest wszystko ok! U Was też będzie ok!
Aia trzymaj sie dzielnie!!!!:Musi byc dobrze!!!!! Pamietam ze byla jakas sierpniowka ktora tez miala tokso w ciazy i chyba wszystko bylo w porzadku. Dobrze ze szybko wykryte. Trzymam mocno kciuki za Was!!!!!
Aia będzie dobrze, moja siostra z Blanką miała toxo też, jeden idiota jej sugerował od razu przerwanie ciąży, tak ją nastraszył, zmieniła gina i jest nasze małe cudo
tutaj z Lulką, a już nie wspomnę jakie Lulka miała rokowania
u nas dzisiaj mamy wychodne, baby idą do mojej mamy, a my na restart, uwierzycie, że minął mi pierwszy miesiąc pracy? okazało się, że nie chcący wyrobiłam 200h
Aia trzymaj się dzielnie. Tak jak piszą dziewczyny, to nie jest wyrok. Po to jest badanie tak wcześnie, żeby działać. Amniopunkcja do przeżycia (miałam). Koleżanka też miała i nie miała żadnych powikłań. Nie martw się na zapas. Tulę.