reklama
Aia, kochana, trzymaj się dzielnie. Mam nadzieję, że jednak nie będzie tak źle jak to brzmi. Niech Fasolka bezpiecznie sobie rośnie i rozwija się, słuchaj lekarzy i głowa do góry. MUSI być wszystko dobrze.
malinka1980
Fanka BB :)
Aia, na pewno będzie wszystko dobrze. Moja koleżanka urodziła miesiąc temu zdrowego synka, też była zakażona, także głowa do góry 

M
milionka
Gość
Aia mocno Cię tulę i trzymam kciuki! Musi być dobrze!
marcia331
Aia trzymaj sie dzielnie!!!!:Musi byc dobrze!!!!! Pamietam ze byla jakas sierpniowka ktora tez miala tokso w ciazy i chyba wszystko bylo w porzadku. Dobrze ze szybko wykryte. Trzymam mocno kciuki za Was!!!!!
Aia będzie dobrze, moja siostra z Blanką miała toxo też, jeden idiota jej sugerował od razu przerwanie ciąży, tak ją nastraszył, zmieniła gina i jest nasze małe cudo
tutaj z Lulką, a już nie wspomnę jakie Lulka miała rokowania
u nas dzisiaj mamy wychodne, baby idą do mojej mamy, a my na restart, uwierzycie, że minął mi pierwszy miesiąc pracy? okazało się, że nie chcący wyrobiłam 200h

u nas dzisiaj mamy wychodne, baby idą do mojej mamy, a my na restart, uwierzycie, że minął mi pierwszy miesiąc pracy? okazało się, że nie chcący wyrobiłam 200h

Załączniki
reklama
Mart81
Aia trzymaj się dzielnie. Tak jak piszą dziewczyny, to nie jest wyrok. Po to jest badanie tak wcześnie, żeby działać. Amniopunkcja do przeżycia (miałam). Koleżanka też miała i nie miała żadnych powikłań. Nie martw się na zapas. Tulę.