Olga RaQ
Fanka BB :)
o matko, sempe, coś okropnego... no szok! trzymaj się mocno...
((
daj potem znać jak się czujesz...
daj potem znać jak się czujesz...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no chyba zwariowal ten Twoj syn, wez tam krotko ogarnij Go, krotko i na temat, jak sie nie dostosuje to wypad no bo co zrobisz, cala rodzina na tym cierpinie będzie mnie troszke.....od wczoraj rana na nospie i relanium jestem....
krótko napisze ze Starszy i mój mąż się pobili wczoraj rano.. krew się polała, nie pozbierałam się do teraz.......
pa

Może wieczorem męża wyciągnę do jakiegoś H&M'a, albo czegoś a'la...
Ja jestem zdania, że dzieciaki powinny mieć rodzeństwo i jeżeli tylko się da, to rodzice nie powinni pozbawiać ich tej frajdy na całe życie nomen omen. Abstrahując od ogromnych pozytywów rozwojowych, jakie niesie obcowanie na co dzień z innymi dziećmi, to jednak bliska osoba, która przy zdrowych, normalnych układach zawsze będzie gdzieś blisko, wesprze, pomoże, wysłucha...To przecież niezwykle ważne. Fantastycznie, że Luizka będzie miała z kim spędzać czas, a i Ciebie maluchy w pewnym momencie odciążą bardzo, bo sobą się będą potrafiły skutecznie i pożytecznie zająć 
, taki dobry wspólny czas wolny świetnie ładuje bateryjki na tydzień. Czasami potrzebujemy kopniaka, żeby dojść do stosownych wniosków, przemyśleć, wszyscy, dlatego warto jest rozmawiać, a jak to nie skutkuje, to nawet tych kilka ostrzejszych słów czasem niczym kubeł zimnej wody ma zbawczy skutek. Nie ma nic gorszego jak schować głowę w piasek i wiecznie przyklepywać...
Trzeba mieć samozaparcie! Ja jakieś cztery miesiące temu robiłam gruntowny remanent w szafach, no, ale to już zdecydowanie nie aktualne ;-) Uświadomiłaś mi, że też mam stosy całe papiórów, które powinnam ogarnąć, bo w gruncie rzeczy tylko kurze zbierają.
Ale fajnie!
A drożyzna...Fakt, czasem się łapię na tym, jak wszystko jest drogie. Szczególnie jak przychodzi mi za chleb zapłacić 4 z hakiem zł. w osiedlowym do 23
O lekach bez recepty i suplementach nie wspominając. To jest dopiero zdzierczy biznes

Chyba musze sie wybrac do C&A albo HM i cos kupic bo ja to juz do zadnych sie nie mieszcze
zostaly getry i tuniki ....
Trzymam kciuki kochana ,zeby sytuacja sie szybko zmienila