Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no ja połączyłam oba style - pracuję z domu ;-) na szczęście mam taką możliwość, bo moim narzędziem pracy jest głównie internet no i komputer (i telefon), robie to głównie dla siebie, pierwszą ciążę siedziałam w domu i myślałam, że oszaleję, teraz umowa jest taka, że pracuję, dokąd będę miała ochotę, płaci ZUS, więc obie strony są zadowolone ;-)
katjusza77 szczerze zazdroszczę, ja pracuje do końca
jestem zarejestrowana na mniej niż zarabiam wiec każdy grosz się liczy Leila85 i bobomama24 witam Was
Witam serdecznie dziewczyny
Od jakiegos czasu sledzę ten wątek, ale do momentu dzisiejszej wizyty u lekarza nie miałam odwagi sie odezwać coby nie zapeszać Pół godzinki temu dowiedziałam się, że dzidzia rośnie, a serduszko bije. Jak wszystko dobrze pójdzie termin planowany 1 lub 3 sierpnia Mam nadzieję, że mnie tu przygarniecie.
leila Ja też nie byłam i to narazie moje wyliczenia, ale tak podaje mi kalkulator z suwaka który odnosi się do pierwszego dnia ostatniej miesiączki. W czasie ciąży termin porodu ze względu na wielkość płodu może się kilkakrotnie przesuwać, a i tak wyjdzie jak wyjdzie :-). Dzień ostatniej miesiączki to akurat rzecz niezmienna więc ja się tego trzymam na suwaku :-)