Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
LaRemi, benzydamina to to samo co Tantum Verde i Hascosept, możesz spokojnieto bardzo dobry lek, lekko znieczula no i działa odkażająco - przeciwbakteryjnie, przeciwwirusowo, przeciwgrzybiczo i do tego przeciwzapalnie. Na zdrowie
![]()
i dopiero teraz mi do glowy przyszlo zeby Ciebie zapytac, zaraz sobie popsikam tym. Jeszcze raz wielkie dzieki!!!

Wspaniale!
Mój też zawsze chętny do garów, tak więc i ja nie mogę w tej materii ponarzekać. Inna sprawa, że jestem małym wielkim kuchennym hegemonem i nie często go wpuszczam w mój rewir między palnikiem a zlewem
Nie mam pojęcia skąd mi się toto wzięło, ale jakoś mnie nosi, jak widzę gdy się tam krząta
Jesteś zatem całkiem odciążona, a jednocześnie spędzisz ten czas wśród bliskich. Rewelacja

.
. Ciężko jest coś znaleźć z bardzo ograniczonym budżetem
. Pewnie w panice kupię cokolwiek w ostatnim momencie :-).
, ale udaję że tego nie widzę, bo sama wiem, że to nie najlepszy pomysł. Ale mnie zaskoczył i jak wróciłam okno balkonowe umyte i cała kuchnia posprzątana, wiec kilka rzeczy mniej.