reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2012

reklama
nataszka, jak tak mówisz, bo ja kubełkiem nie pogardzę:-), czyli można zaufać? a mięso świeże?

Malinkaizii, mi się robią zrosty bo czasami M nie może się wkuć ale nie są one wyczuwalne dla mnie. Mam siniaki i czasami poleci krew po zastrzyki ale to tyle. Mnie bardziej od wkuwania boli wpuszczanie heparyny, to ciśnienie:zawstydzona/y:

moze wiecie jak dotrzec do szkraba zeby sie sluchal?teraz chyba psoci i sprawdza mnie.jak zareaguje na to co robi.a ja nie wiem co robic.Krzycze to bunt i dalej to samo.
Doti, jak tam ekspertem nie jestem, ale kiedyś trafiłam na świetną książkę "Jak mówić, żeby dzieci słuchały, jak słuchać, żeby dzieci mówiły". Wiele rzeczy się z niej nauczyłam i to naprawdę działało, więc polecam. Do tej pory dobrze dogaduję się z synem a ma już 17 lat.

Malinkaizi - jeśli chodzi o kurs pierwszej pomocy to ja bardzo chętnie. Jest jeszcze jedna opcja, dzisiaj sobie przypomniałam, że mamy w Tomaszowie kolegę, który jest ratownikiem medycznym. Zapytam mężusia i może byśmy go zaprosili na weekend i przy okazji mógłby nam zrobić takie porządne szkolenie i może taniej niż tamta firma. Dam znać jak coś mi się uda załatwić.

Ja wczoraj i dzisiaj miałam spotkania kawkowe z koleżankami.
Na obiad dzisiaj zrobiłam pizzę, Olo się bardzo ucieszył. Pogoda piękna więc i optymizmu więcej. Miłego popołudnia Dziewczyny !

Witam
Dlugo mnie nie bylo , nie mam weny do czytania a co dopiero do pisania:no::sorry2:

Moze to pogoda taka tu w holandii ,troche sie zmartwilam bo polozna mi ¨powiedziala ze mam wyniki badania krwi na przeciwciala nie za dobre:baffled: Za tydz ide na kolejne badanie( moze byc robione od 28 tyg)

Mam nadzieje ,ze bede na biezaco:tak:

no wg mojego suwaczka to jutro mam studniówke:-) założe sobie czerwone gatki:-)

pralka woła zebym ją opróżniła:angry: i następne pranie muszę wstawić.... uzbierało mi się przez tydzien!!!!!

dzis w po domu lata u mnie 7dzieci:szok: i o dziwo wytrzymuje i dzieciaczki się słuchają...

Marcia, bardzo dobrze, że już lepiej z brzuchem :-D Niestety czasem,dla własnego komfortu, lepszego i bezpieczniejszego samopoczucia trzeba się z tym leżeniem przemęczyć. Mi już 2 miesiąc tak leci. Oczywiście robię sobie większe i małe od tego odstępstwa (jak tylko dobrze się czuję), ale nie zliczę już tych godzin,które przeleżałam w łóżku z ukochaną podusią.

Ale dziś, pewnie dzięki pogodzie,mam bardzo aktywny kulinarnie dzień. Przygotowałam psu jedzenie, ugotowałam zupę kalafiorową i zrobiłam zapiekankę z makaronu, szpinaku, brokułów,pora, cukinii i dodatku - sera feta. Teraz czekam tylko na mojego M, byśmy mogli spróbować, czy wciąż potrafię gotować. Do tego przed chwilą zjadłam sałatkę owocową i właściwie to czuję się najedzona :-) Ale cieszę się, że aż 3.5h wytrzymałam w kuchni,mam tylko nadzieję, że to przełoży się na smakowitość potrawy :tak:

Co do huśtawki,chyba jutro po południu lub na wieczór poproszę M,by mnie zabrał na huśtawkę, bym mogła się trochę na niej pobujać :-D

Asia,to fakt, trzeba sprawdzać opakowania,nawet słodyczy.Nie przypuszczałam, że tak napakują Pawełka,że wcisną tam alkohol. Zazwyczaj jadam sprawdzone słodycze, ale ostatnio mam napady głodu czekoladowego i jestem wtedy kompletnie nie do poskromienia :-D

Miłego popołudnia dziewczyny,korzystajcie z uroków pogody :tak:

Hej dziewczynki. Od jutra znów będę miała zaleglości w czytaniu. Idę do szpitala :-(znowu. Lekarzowi nie podobają się moje skurcze i mam się położyć. Pewnie będą też dzieci szprycować sterydami na rozwoj płuc. Mam doła :-(do przeczytania ;-)

reklama
Sopelek dasz radę :tak: po prostu masz ciążę bliźniaczą, co na sam start jest ciążą wysokiego ryzyka, lepiej dla was być w szpitalu ;-)

ja dzisiaj mam średni dzień, coś fizycznie się nie czuję... więc leże dogorywam..

Do góry