reklama
Mart81
Fanka BB :)
Ach dziewczyny, z tymi chłopami to same powody do zamartwiania się. To mój chyba przechodzi już wszystko: lata na szybowcach, lata samolotami, jeździ na motorze. Jak gdzieś leci awionetką, to siedzę non stop na ww.TVN24.pl i sprawdzam czy nie piszą o jakiejś katastrofie. Osiwieję kiedyś.
Asia nie, nie musiałam powtarzać, kazali mi mimo wymiotów poczekać jeszcze tą drugą godzinę, bo stwierdził lekarz że co się miało wchłonąć to się wchłonęło, a wynik miałam 80 po 75g glukozy, gdzie norma do 140, więc nawet biorąc pod uwagę drobny błąd spowodowany wymiotami to wynik i tak dobry. Lekarka powiedziała że nie muszę powtarzać. Chyba by się to zresztą skończyło tak samo.
A ja dzisiaj ciąg dalszy przygód kulinarnych. Miałyśmy spotkanie służbowe u prawnika w centrum, i po nim poszłyśmy sobie do knajpy tureckiej i pochłonęłam wielkiego szaszłyka z jagnięciny z frytkami i górą surówek, a potem jeszcze dwie gałki lodów grycana w waflu. O dziwo było to ponad 2 godziny temu i jeszcze nie jestem głodna, heh.
Fajnie, że wreszcie ładna pogoda.
Asia nie, nie musiałam powtarzać, kazali mi mimo wymiotów poczekać jeszcze tą drugą godzinę, bo stwierdził lekarz że co się miało wchłonąć to się wchłonęło, a wynik miałam 80 po 75g glukozy, gdzie norma do 140, więc nawet biorąc pod uwagę drobny błąd spowodowany wymiotami to wynik i tak dobry. Lekarka powiedziała że nie muszę powtarzać. Chyba by się to zresztą skończyło tak samo.
A ja dzisiaj ciąg dalszy przygód kulinarnych. Miałyśmy spotkanie służbowe u prawnika w centrum, i po nim poszłyśmy sobie do knajpy tureckiej i pochłonęłam wielkiego szaszłyka z jagnięciny z frytkami i górą surówek, a potem jeszcze dwie gałki lodów grycana w waflu. O dziwo było to ponad 2 godziny temu i jeszcze nie jestem głodna, heh.
Fajnie, że wreszcie ładna pogoda.
natasszzka87
A z tym wynagrodzeniem/zasiłkiem chorobowym i macierzyńskim to mnie trochę zmartwiłyście. My w przyszłym tygodniu mamy zamiar walczyć o kredyt hipoteczny. Czyli zostaniemy tak samo - za przeproszeniem - zlani? :-(
Kochana powiem Ci jak jest w banku, w którym ja pracuje. Obliczając zdolność Wasza kredytową brane jest wynagrodzenie Twoje i Twojego M. Jeżeli wynagrodzenie jest już wypłacane z ZUS - Twoje wynagrodzenie nie jest brane pod uwagę. Tak samo jeśli jesteś na urlopie macierzyńskim/wychowawczym. Ale z tego co wiem, czasem Analityk wstępnie prosi o zaświadczenia o zarobkach przed L4 i oświadczenia o rezygnacji z wychowawczego urlopu- z doświadzenia jednak wiem, że analitycy po głębszej analizie i tak odrzucaja takie Wnoski. Niestety

Wiadomo jeśli wnioskujecie wspólnie- to mimo, iż wynagrodzenie nie jest brane pod uwagę to wszystkie zobowiązania juz tak.
Podziwiam Waszym M za tak różnorodne pasje- niebezpieczne jednocześnie ale z jaką adrenalina WOW.
Mój to fanatyk za to HIP Hopu w domu od groma płyt, swego czasu były wyjazdy na koncerty ale już wyluzował teraz, ale jak Młodego nie ma to ściany chodzą.
Ostatnia edycja:
kakakarolina
summerbaby mój w poprzedniej ciąży jak go wypuściłam na wycieczkę motorową wylądował mi na 6-miesięcznej rehabilitacji bez szans na całkowity powrót do zdrowia (po wypadku) więc teraz może sobie namalować takie wycieczki. Choć prawda taka, że jak ma się coś stać to i tak się stanie. Też to było jakoś tak w 7miesiącu. Teraz zresztą się pozmieniało z małym dzieckiem, ciężarną żonę to góra na dwa dni może mnie zostawić
więcej nie wyrabiam latania za młodym od 6-20 bez przerwy

Irisson, nie, nie mamy nikogo takiego. Poza tym też nie chcę nikogo obciążać takim ryzykiem.
natasszzka87, no to chyba zostanie sobie pobuczeć :-(. Buuuuu...
. No cóż, obejrzymy sobie to mieszkanie dzisiaj i na tym się chyba skończy. A mówiłam mojemu M juz tyle miesięcy temu. Mówiłam. Póki jeszcze pracuję sprawdźmy. Ehhh...
natasszzka87, no to chyba zostanie sobie pobuczeć :-(. Buuuuu...

reklama
natasszzka87
To samo chciałam napisać, zawsze warto podejść sprawdzic nic Was to nie kosztuje przecież.dzag może sam twój mąż będzie mieć zdolność, przejść zapytać zawsze warto![]()