reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2012

LaRemi, no i ładnie grali, a strzelił wiadomo kto wieloletni piłkarz Wisły Kraków, naszej drużyny:tak:

mala.di, nawet 73 letnia babcia mojego M ogląda wszystkie mecze, ona w ogóle jest taka ciekawa świata zaczyn dzień od prasówki i zawsze wie co się w świece dzieje. Moja za to tylko Radio Maryja i tv. Ja mam dziś dzień od 8 do 21 w sądzie pewnie będziemy sporo pisać i akt czytać, no a potem zajęcia:-(

No, a ja dziś postanowiłam brać fenka nocnego co 8 h tak jak sugerował gin, trzeba się wysypiać, mało czasu na spanie pozostało.

reklama
Witam Was dziewczynki z deszczowej W-wy.
No i mamy bohatera sierpnióweczek . A kto? Pan z allegro;-) Żeby On wiedział jaki jego głos szał tu robi. Chyba, aż coś u niego zamówię i koloru nie podam:-) A co przyjemnych chwil nigdy za dużo
Ja dzisiaj miałam zacząc prać ubranka dla Młodego, ale przy tej pogodzie to bez sensu. Poczekam na słoneczko i naturalne schnięcie.

hehe ja też jakis czas temu kupowalam u r_p77 ale też grzecznie podałam
:-( ja dzisiaj biegam po urzędach:/ nie dla siebie wpadłam wydrukować tylko upoważnienia:nerd:

Cześć kangurki:)
Dominiczko nie narzekaj z ubrankami zdąrzymy jeszcze a lepiej żeby na nasze spotkanie nie padało:)
Ja głos tego pana pamiętam jeszcze z zeszłego roku bo też od nich brałam akcesoria i zadzwonił bo chwilowo zabrakło mojego koloru więc chciał wiedzieć czy czakamy czy dać inny:)
asia.85 współczuję ci tego,że cały dzień masz zajęty a gdzie czas na nic nie robienie?

witajcie :)

ja wczoraj tak posprzątałam że pękam z dumy, teraz jest tak miło :) mąż się mnie pytał czy przygotowuję się do testu białej rękawiczki :p a tak apropo to pomyślałam że trzeba by umyć na lodówce, a moje szafki w kuchni wołają o pomstę do nieba... (tzn że nie są idealnie czyste :p)

heheh ja pranie niemowlęcych ciuszków mam co kilka dni :p (jak pewnie każda mama, a takie mamy jak sempe to już nie mówię...) - i właśnie od dwóch wisi pełniutki wieszak i czeka na wyprasowanie. i nie patrzę już jaka pogoda jak stawiam pranie :p jeszcze się wam to pranie maleńkich rzeczy dziewczyny nieźle znudzi :) a zwłaszcza wieszanie :p któraś tu pisała że małe się szybko prasuje, może i prawda, ale cała pralka "dorosłych" rzeczy to powiedzmy 20 sztuk ubrania, a cała pralka dziecięcych to czasem nawet 50 kawałeczków :D całe pranie normalne prasuję godzinę a dziecięce ze dwie spokojnie :p ale chyba się na to dziś w końcu skuszę :)
jakiś dobry humorek mam, nie wiem czemu...
miłego dnia :)

Olga ja to, co muszę na bieżąco to też piorę bez względu na pogodę, bo mój szkolniak prawie codziennie inne rzeczy musi zakladać, bo tak się wszystko samo brudzi;-)Chodizło mi o rzeczy dla najmłodszego. Tak lubię zapach upranych rzeczy wysuszonych na dworze, że poczekam,,,Przecież mam jeszcze ponad miesiąc;-)
IZa widzę, ze mój wczorajszy sms Cię obudził i znowu jesteś z nami. Super, bo mi CIebie brakowało i martwiłam się czy wszystko o.k.

Olga RaQ o widzisz a ja cwana jestem 11 lat temu sobie pomoc sprawiłam i teraz ubranka dziecięce moja córeczka prasuje -uwielbia to -fakt połowa z tych rzeczy zaraz znika w jej pokoju u=i na lalce mogę oglądać:) Strasznie się moja córa wczuwa do przyjścia siostry ciągle na lalce ćwiczy zmiany pampersów,ubieranie nosi na rękach a lalka już od kilku lat leżała w szafie niużywana trzymałam tylko dla 3 letniej chrześnicy:)
domi78 no obudziłam muszę przyznać wstyd mi było,że nic nie piszę i nie wiem co u was teraz postaram się być na bierząco -dopuki dzieci jeszcze mają szkołę ,bo póżniej będzie ciężko się dopchać:(

”mala.di” pisze:
Uprałam dziś ciuszki, wrzucilam do bialych i rozowych rzeczy czerwona bluze maleńką (uznalam ze jak z lumpa to nie farbuje:p poza tym przerazala mnie wizja prania jej recznie) i mi troszke, ale tyko troszke, sie wszystko zaróżowiło ...
Na szczęście Ty lubisz różowy :-D.

”mala.di” pisze:
ale nie czaje jak mozna sie gapic poltorej godziny w kolesi biegajacych po trawie :-p
Jakie półtora… Od kilku dni meczyki u mnie od 18:00 do 22:30 :-D.

”kruszki” pisze:
to byl dobry mecz, a Kuba poszedl fachowo z brameczka :)
…ale do Adamiakowej nie podał… ;-) Bo "u Smudy bez zmian" :-D. I Adamiakowej nie wprowadził... A może byłoby dla nas 2.

”domi78” pisze:
No i mamy bohatera sierpnióweczek . A kto? Pan z allegro. Żeby On wiedział jaki jego głos szał tu robi. Chyba, aż coś u niego zamówię i koloru nie podam. A co przyjemnych chwil nigdy za dużo
A ja się czuję pominięta, do wszystkich dzwoni tylko nie do mnie :-p. Z resztą opisy dziewczyn są tak inspirujące, że głos to już dla mnie mało w tym momencie. Trzeba namówić Olgę RaQ, żeby się przedreptała do tej hurtowni, znalazła tego pana co dzwoni, zrobiła mu zdjęcie i pozdrowiła od Sierpniówek z BabyBoom :-D. Bo Olga też z Bielska-Białej jest.

No, to po porannej rozgrzewce na forum wciągam szybko śniadanko i lecę do Pepco, H&M i apteki. A popołudniu znowu doradca kredytowy...

domi, no ja wiem wiem że dla maleństwa się na razie tak celebruje :D ja w sumie do teraz bardzo to lubię - zajmować się ciuszkami dla Natalii, tylko teraz to tak jakoś bardziej lubię myśleć o tym niż to naprawdę robić ;)

Malinkaizi - a ile córa ma? :) super że tak pomaga :) haha no ciekawe jak to będzie jak Natalia razem z siostrą kiedyś będą mi pomagać w domu :) wyzwaniem będzie tak je do tego wdrożyć żeby sprawiało im to przyjemność, tak żeby same kiedyś były dobrymi mamusiami :)

reklama
Do góry