ja tez sie dzis do IKEI dziewczyny wybieram, spotkanie grupowe
hehehe musze przewijak kupic.. tzn materac do przewijaka bo przewijak ten drewniany z ikei juz zakupilam
i sa tam reczniki kąpielowe fajne
tez kupie
i musze podjechac gdzies po wanienke bo nie mam 
summerbaby ja tez musze te kosultacje zrobic... a jest na necie gdzies kiedy przyjmuje anestezjolog?? czy trzeba jechac do szpitala sie umowic? bo zapomnialam jak Kasia mowila....
hehehe musze przewijak kupic.. tzn materac do przewijaka bo przewijak ten drewniany z ikei juz zakupilam summerbaby ja tez musze te kosultacje zrobic... a jest na necie gdzies kiedy przyjmuje anestezjolog?? czy trzeba jechac do szpitala sie umowic? bo zapomnialam jak Kasia mowila....

też tak macie, otwieracie lodówkę, a akurat nic na co macie ochotę? właśnie wstawiłam tetrę do prania, wyszły mi 2 pralki, kto to wyprasuje
? ale z jednej strony, trochę dam mamie, do teściów się zawiezie, nie będzie trzeba tego targać tam i z powrotem, mi zostanie maks 15szt.
u nas pochmurno, ale przyszła moja mama i moje kaloszowe dziecko zabrała na krótki spacer, bo Laura dzisiaj wstała z muchami w nosie, wszystko jest na "nie"
mam problem, dzwonili wczoraj teściowe, niby zapytać jak się czujemy, kiedy przyjedziemy (czyt. Laurka) no i czy w lipcu zostawimy ją u nich na tydzień... teraz jak im powiedzieć "nie", żeby się nie obrazili, bo mąż jest na 'tak", a ja się zatęsknieee...