wy piszecie o rozmiarach 38 a ja chodzilam zawsze w 40
... hmm moze po porodzie tak schudne ze i w 38 wejde
chcialabym.. jak na cycu bede jechac to schudne... ze szkoly rodzenia mam zestaw cwiczen po porodzie... wiec moze moze 
Podobno przez jakis okres po porodzie jak zrobimy np 20 brzuszkow to to bedzie jak 100... bo cos w organizmie bedziemy mialy co przyspieszy proces chudniecia i wracania sylwetki do siebie
... hmm moze po porodzie tak schudne ze i w 38 wejde
chcialabym.. jak na cycu bede jechac to schudne... ze szkoly rodzenia mam zestaw cwiczen po porodzie... wiec moze moze Podobno przez jakis okres po porodzie jak zrobimy np 20 brzuszkow to to bedzie jak 100... bo cos w organizmie bedziemy mialy co przyspieszy proces chudniecia i wracania sylwetki do siebie
ja się mogę założyć, że mój kompletnie nie wie o co jestem zła
a byłam w piątek u okulisty i były 3 niemowlaczki, a zapomniałam zapytać dr kiedy najlepiej iść z takim 2 latkiem, no i jeszcze muszę z nią do stomatologa się przejść, bo niby tez już czas..
w sumie raz kiedyś umył i za takie mycie to ja dziękuję! Same smugi, wszystko było tłuste. Ja mam obsesje na tym punkcie i już wole sama to zrobić niż żeby było byle jak.
w ciągu 7 miesięcy zrzuciłam wagę do 55 kg, oczywiście wskazówka poleciała w górę ale na 60-62 kg się zatrzymała i tak było dobrze. Do takiej wagi chciałabym po ciąży wrócić :-)