Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. wczoraj upiekłam ciasteczka, które w całości poszły do kosza
rozpadło się dziadostwo a w ogóle czujecie już, że święta tuż tuż...:-) ja czuję i mam jakieś takie ciepełko w sercu. Czuję, że u lekarza usłyszę dziś dobre wieści, że może nawet wieczorem choinkę ubierzemy. Tylko wtedy młody zacznie z natarczywością 100 razy na godzinę dopytywać kiedy przyjdzie dzieciątko...
Ale moze sprobowac Co o tym myslicie Kuzwa wczoraj kupilam po kryjomu corci zabawke pod choinke i jak wrocilam to dziecko jeszcze nie spalo i tak sie ucieszyla
Podobno jak ktos otwieral drzwi to biegla wolala mama mama No jak sie o tym dowiedzialam to nie wytrzymalam i dalam jej juz teraz ta zabawke Wiecie jaka awanture zrobil mi maz za to ze kupilam?Az dziecko zrobilo sie smutne i przestalo sie bawic Jest malutka ale na swoj sposob rozumie ze cos jest nietak a ten nie patrzy na nia tylko ech szkoda gadac To ja musialam wloczyc sie po mrozie w srodku nocy bo ciaza to moj problem I za co go tu chwalic Ide sprzatac dziewuszki bo sie wkurzylam i musze odreagowac
nie wiem co Ci powiedzieć bo mnie się to po prostu w głowie nie mieści (podanie płaszcza kobiecie, otworzenie drzwi to po prostu standard dobrego wychowania). Czy to dobra rada ... hmm nie jestem pewna jak masz dość siły może. Na pewno najlepsze jest ta żebyście razem zamieszkali bez teściowej toksycznej. On musi wreszcie dorosnąć i przestać się zwierzać mamusi to Ty jesteś jego żoną. Mama już swoją rolę spełniła teraz powinna się wycofać.
dlatego chodzę prywatnie