reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2012

reklama
Hej dziewczynki, witam nowe mamusie sierpniowe.

Miałam dzisiaj przygodę, rano plamiłam i krwawiłam, pobiegłam zrobić awaryjne USG i wszystko na szczęście jest ok. Zarodka jeszcze nie widać, ale jest pęcherzyk i ciałko żółte. Wszystko w normie. Plamienie jest od tych globulek, które mi widocznie nie służą. Progesteron mam wysoki więc nie ma strachu.

też bym zjadła ogórkową, chyba dzisiaj wieczorem ugotuję.

A mdłości mam od wczoraj, oj mam :-(

Witam wszystkie przyszłe sierpniowe mamusie!! Serdecznie gratuluję fasolek:) Ja kilka dni temu zrobiłam test i pojawiły się dwie kreseczki:) Jutro wizyta u gina i mam nadzieję, że do Was dołączę. Według kalendarza ciąży wychodzi mi 6 tydzień. Myślicie, że będzie już słychać serduszko?

Danuś ja dzisiaj byłam na USG (nie planowałam ale musiałam) i mi zalecił za 2 tygodnie jeśli chcę zobaczyć, a raczej usłyszeć serduszko, więc się zapiszę jakoś po nowym roku. Z USG wychodzi mi ciąża troszkę młodsza, 5.2., ale suwaka nie zmieniam, bo to się może zmieniać kilka razy jeszcze. Fajnie, że mamy ten sam dzień porodu.

Witamy kruszki i nesię!
Nesiu, serduszko widać od około 6tyg. 4/5 d ciąży... ALE - z drugiej strony naprawdę jest to indywidualne. Poczekaj tydzień, półtora jeśli chcesz mieć pewność i wtedy idź. Za często chodzić nie jest dobrze.

Dreamgirl dziękuję za odpowiedź. Umówiłam się na dziś z lekarzem więc pójdę i zapytam. Ciekawość bierze górę:) Przy pierwszej ciąży się tak nie stresowałam jak teraz:(. Miłego dnia Wszystkim!

reklama
Marta Ty chyba z racji bliskości oddziału ginekologicznego nalatasz się na to usg a potem ktg co? :-D:-D
Nessia gratulacje, witaj i rozgość się:tak:
Kruszki dla Ciebie również gratulacje, witaj

no i już ... bez godziny odpisywanie, sprzątacie i gotujecie ?? :-D pewnie tak a ja się dalej nudze w pracy...

Do góry