Olga RaQ
Fanka BB :)
hehehehehe 
mąż mi kazał, powiedział wczoraj - zobacz, zostało weka, już stary, musisz go jutro zjeść w jajku
mąż mi kazał, powiedział wczoraj - zobacz, zostało weka, już stary, musisz go jutro zjeść w jajku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

smacznego
ja tez mam nie najgorszy 
Tydz spokoju i znów ,wiona przedszkola tez jest bo helendery puszczaja dzieci w okropnych stanach do szkoly
jak ospa panowala to jedna puscila dziecko z bablami

mąż musiał się ucieszyć z takiej walentynki, inaczej być nie może
Właśnie jakieś pół godzinki temu tak mnie bolało, że mało pod biurko w pracy nie weszłam, jakiś okropny skręt kiszek i wylądowałam w kibelku :/ Pije activie, jem jogurty z dwoma łyżkami płatków owsianych i tak zaparcia są 
U nas jeszcze nie pada, ale okropnie wieje, dobrze że teraz tylko 9 stopni na minusie, a nie 20 bo by była masakra.
Zdenerwował mnie, że nawet nie potrafi powiedzieć przepraszam, położył róże i myśli że sprawa załatwiona 
. Cała drogę mu swoje żale wylewałam i płakała, ale to tylko go bardziej wnerwiało, bo jego zdaniem ja wciąż nie mam racji. No i dalej w martwym punkcie stoimy. 
Bądź dzielna...może zmądrzeje .

odebralam wyniki badan... noszzzz zawsze wyniki wzorowe... moze dlatego jestem taka z dup......... zelazo chyba na anemie? ide do lekarza dopiero w nastepny piatek... moglam tej piguly zapytac co brac na to...