Irisson odpoczywaj, odpoczywaj, choć przy maluchu to trudne, ale wierzę, że czasami da radę. Ale rozumiem Twojego M. Ja na zwolnieniu od 8 tygodni, ale cały czas piszę jakieś rzeczy do pracy i nadrabiam zaległości, a mój M pyta czy ja umiem zupełnie bez pracy i już nawet nazywa mnie pracoholikiem. SPecjalista się znalazł;-)
Asia myślę, ze lekarz wie co robi. Ja w pierwszej ciązy brałam fenoterol od 20 tygodnia i też zastanawiałam się czy nie na wyrost, ale jak dwa razy wylądowałam na IP i dyżurny lekarz jeszcze mi zwiększył dawkę to przestałam się zastanawiać. Teraz nie biorę, choć czuję skurcze i nospa nie zawsze pomaga, ale też zauważyłam, że co lekarz to podejści. Jak byłam na konsultacji w szpitalu to pani doktor twierdziła oszczędznie żyć, a moja zacząć już próbować normalnie i komu wierzyć;-)Chyba trzeba zaufać też trochę swojemu samopoczuciu i wypośrodkować :-) O, chyba mój Ksiąze w środku się zgadza, bo piwerwszy raz dzisiaj kopnął i dalej kopie tak nisko, pewnie nadal tyłkiem do świata
Asia myślę, ze lekarz wie co robi. Ja w pierwszej ciązy brałam fenoterol od 20 tygodnia i też zastanawiałam się czy nie na wyrost, ale jak dwa razy wylądowałam na IP i dyżurny lekarz jeszcze mi zwiększył dawkę to przestałam się zastanawiać. Teraz nie biorę, choć czuję skurcze i nospa nie zawsze pomaga, ale też zauważyłam, że co lekarz to podejści. Jak byłam na konsultacji w szpitalu to pani doktor twierdziła oszczędznie żyć, a moja zacząć już próbować normalnie i komu wierzyć;-)Chyba trzeba zaufać też trochę swojemu samopoczuciu i wypośrodkować :-) O, chyba mój Ksiąze w środku się zgadza, bo piwerwszy raz dzisiaj kopnął i dalej kopie tak nisko, pewnie nadal tyłkiem do świata

jak tak siedzę i patrze jak kurz goni moje dziecko, to mi ręce opadają :-) w pracy bym się tyle nie narobiła, hahha, jeszcze obiad mnie czeka, a ja taki antytalent jestem
Asia ja widzę różnice w obu ciążach, jak się brzuch zachowuje i teraz coraz bardziej dochodzę do wniosku, że wszystkie kroki lekarza w tamtej ciąży były uzasadnione, teraz mam mięciutki, bez spinek brzuch, a z Laurką to twardy kamień, gdzie ja cały czas myślałam, że mi się dziecko wypycha tak mocno 
Dobrze, że chociaż obiad mam zrobiony, wczoraj mielone robiłam to zostały na dzisiaj jeszcze, tylko ziemniaki wstawię, bo kiszona kapustka też od wczoraj czeka 

i mam dzis beznadziejny humor