Asia oj tam zakupoholiczka
ja żyję od 2 miesięcy wizja ikei i co tam sobie kupię, hahah ja chyba byłam w niej jakieś 10 lat temu.. a z czego ten twój mąż robi doktorat, też z prawa?
Domi mi powiedział lekarz, twardy brzuch, biegunka, bóle menstruacyjne są zawsze do konsultacji, może warto do kogoś zadzwonić? a dzięki za pocieszenie, trochę musiałam po marudzić, bo mój mąż to jest okropny optymista i się z mojego narzekania śmieje, on to zawsze ze wszystkim da sobie radę, a ja wiem ile mnie kosztowała pierwsza ciąża i powrót do normalności po niej, a widzę że teraz wcale nie jest łatwiej, ale damy radę, silne baby jesteśmy
a ile ten twój synek ma lat? a u dziadków zostawał na noc?
Marcia odpoczywaj po tej glukozie, a wynikiem nie ma co się martwić, jak będzie złe to wprowadzą leczenie, ważne żeby zdrowo urodzić.. tak sobie tłumaczę codziennie
ja żyję od 2 miesięcy wizja ikei i co tam sobie kupię, hahah ja chyba byłam w niej jakieś 10 lat temu.. a z czego ten twój mąż robi doktorat, też z prawa?Domi mi powiedział lekarz, twardy brzuch, biegunka, bóle menstruacyjne są zawsze do konsultacji, może warto do kogoś zadzwonić? a dzięki za pocieszenie, trochę musiałam po marudzić, bo mój mąż to jest okropny optymista i się z mojego narzekania śmieje, on to zawsze ze wszystkim da sobie radę, a ja wiem ile mnie kosztowała pierwsza ciąża i powrót do normalności po niej, a widzę że teraz wcale nie jest łatwiej, ale damy radę, silne baby jesteśmy
a ile ten twój synek ma lat? a u dziadków zostawał na noc?Marcia odpoczywaj po tej glukozie, a wynikiem nie ma co się martwić, jak będzie złe to wprowadzą leczenie, ważne żeby zdrowo urodzić.. tak sobie tłumaczę codziennie

Jest po mechanice i budowie maszyn i projektuje maszyny do przemysły ciężkiego głównie dla górnictwa. Oj 10 lat to Ty tam sobie cały dzień zarezerwuj:-)