mala.di
Fanka BB :)
Mnie te objawy co prawda martwiły ale chcialam już uniknąć znowy 3godzinnego wyczekiwania na Izbie przyjęć.
Szczególnie że juz tyllko dwa dni do usg, wiec tam odrazu moglabym sprawdzic i dlugosc szyjki.
A teraz to już sama nie wiem co robić...
Tylko czy wiecie jak to jest ze zglaszaniem sie do normalnego szpitala powiatowego na IP w sprawach ciążowych? Bo najblizszy polozniczy w warszawie, a juz nie mam siły się tam tłuc teraz.
Szczególnie że juz tyllko dwa dni do usg, wiec tam odrazu moglabym sprawdzic i dlugosc szyjki.
A teraz to już sama nie wiem co robić...
Tylko czy wiecie jak to jest ze zglaszaniem sie do normalnego szpitala powiatowego na IP w sprawach ciążowych? Bo najblizszy polozniczy w warszawie, a juz nie mam siły się tam tłuc teraz.
fraxipariny też nie mozna w mięsień ale pytałam lekarza, powiedział, że raczej nie powinnam w niego trafić, kłuję się właśnie tam gdzie najwięcej tłuszczyku (a mam go tam troszkę ;-) ), niestety w uda bardziej boli! 
i na IP i na usg i kontrole i wszelkie badania począwszy od badania moczu, morfologii... sama sie dziwie ze mi sie tak chcialo. no ale tam przynajmniej zawsze jakas przyjaciolka mogla ze mna pojsc, potrzymać za ręke. a teraz to sie najwyzej na po porodzie moge zapisac do ginekologa, bo wczesniej terminow nie ma. a moglam chodzic do gina ktory ma gabinet 3 min pieszo od mojego osiedla...
i tak mając 7 lat spędziłam na kolonii 6 tygodni i świtnie to wspominam (szczególnie, że na drugin turnusie byłam już przewodniczącą z racji stażu ;-) )