Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Byle do sierpnia. Powiem Wam, że już sie boję co to będzie...
Ale zescie sie po poludniu rozpisaly.U mnie tez caly dzien deszczowo,zimno blee.Rano bylam na badaniach,wyniki jutro.Stracilam dzis troche krwi-5 fiolek i znow zaslablam.zla jestem bo moglam wziac jakas wode,kanapke,moze bym tego uniknela.po badaniu zaszalalam ze slodyczami,normalnie caly dzien w slodkim siedzialam ale jak zmierzylam cukier po godz po zjedzeniu kilku malych serowo malinowych buleczek i snikersie to mialam 108
dziwne co . Caly dzien bylam slaba i mialam takiego lenia jak nigdy.Dpoiero wieczorem mi przeszlo.Wiecie co .Juz mega zmeczona jestem.W nocy nie dosypiam bo mala na glowe zarzuca mi nogi,kladzie sie w poprzek albo spycha mnie na sam brzeg..W dzien obowiazki jeszcze na dodatek luizka nic nie chce jesc i tak skacze kolo niej.W dzien nie spi nawet godz mimo usypiania.Odpocznie i wscieka sie dalej,ciagle cos odemnie chce.Dobrze ze w tej ciazy jak do tej pory uniknelam lezenia bo nie dalo by sie lezec z takim malym dzieckiem.wlasnie opierdzielilam tz ze nie szanuje mojej pracy. Zrobil taki balagan na fotelu,stole i podladze ze szok jak male dziecko normalnie a ja musze po kazdym sprzatac.
takie mowienie ze nie wolno nie skutkuje ,wrecz przeciwnie traktuje to jak zabawe-nie wolno to jeszcze bardziej dokucza.rece opadaja .Jak krzykne na nia to mowi slodkim glosikiem,,mama nie ksyc,plooose cego ksyczys'
cwaniak maly
Fajna masz siostre.Moja mimo ze dostala w spadku kilka workow ubranek to nawet jednej skarpetki nie podaruje bo sklada do wnukow
'juz od obcej osoby predzej cos dostane .Tez mam czasem dola ze zle sie opiekuje luizka tzn mam wyrzuty sumienia gdy zabraniam jej czegos a ona potem mi przy czyms pomoze-przyniesie.No ale musi znac pewne granice.Kurcze popilam coli bo mnie mulilo i teraz malo brzucha mi nie rozsadzi ,taki beben sie zrobil i ciezki
Tez moja dzidz lezy nogami do dolu:-(i mnie to martwi bo nie chce cesarki a normalny porod bedzie ciezki.Mam nadzieje ze jeszcze sie przekreci,choc juz duza jest.od jutra znow owoce wracaja do lask a slodycze chyba sobie daruje bo znow waga zacznie wariowac