Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie chwaląc się – też miałam w zasadzie wszystko ok przez 28 tygodni (jakies tam drobnostki się trafiały). A w 28-mym nagle się wszystko zmieniło. Ale skoro tak idealnie przechodzisz okres ciąży to może urodzisz mi drugiego bobasa?”Olga RaQ” pisze:na każdej wizycie lekarz zapewnia mnie że mam wszystko wysoko, głęboko, długie, zamknięte, wszystko w najlepszym porządku, nic mnie nie boli w brzuchu, nic nie ciągnie, nie dolega... czasem tylko czuję się zmęczona i tyle... czy ja mam takie ogromne szczęście czy to raczej normalne że ciąża przebiega bez większych zakłóceń? ja nawet zgagi nie mam, nie wymiotowałam w obu ciążach wcale, no nic mi nie dolega normalnie...
Bo ja już z drugiej ciąży rezygnuję ;-). Ale ogólnie nie mogę narzekać. Moje problemy to pikuś w porównaniu z problemami tylu dziewczyn. Tydzień na patologii mi wystarczył, żeby się nasłuchać i naoglądać…
przynajmniej mnie by to niesamowicie ucieszyło. 
ja staram sie podawac z pieczywem czosnkowym, ale dzis szlam do pracy i zostawilam zeby sami sobie nalozyli, wiec nie robilam pieczywaDzięki KruszkiNie tylko poprawiłaś mi humor, to jeszcze podsunęłaś pomysł na jeden z następnych obiadów. Już dawno nie jadłam lasagne
A ja upajam się przed snem jakimś thrillerem na jedynce. Dobranoc
![]()