heheh

ale dzag, zeby nie bylo, ja nie zrobilam tego specjalnie

kolory niedrapek napisalam, ale o smoczkach zapomnialam...zreszta w sumie one sa takie przezroczyste wiec uznalam ze lepiej jak wybierze losowo, a on sie dopytywal czy to dla dziewczynki i w ogole, zeby wiedziec ktore wybrac, super mily koles :-);-)
Nastepnym razem nie zaznaczaj koloru
Jutro sie chyba zamecze... mam wizyte u gina i oczywiscie pociagi mi nie pasuja wcale, wizyte mam o 13 ale tam jest tak ze trzeba byc godzine przed zeby zdazyc sie wystac w kolejce do pomiarów, no wiec musze jechac tak ze bede juz na 11.20 tam... i to jak bede sie bardzo wlokła

bo nastepnym pociagiem juz bym sie spoznila... jakos slabo ukladaja ten rozklad, bo czasem sa 3 pociagi pod rzad co 10 min a czasem ponad godzine nic nie jedzie...
Uprałam dziś ciuszki, wrzucilam do bialych i rozowych rzeczy czerwona bluze maleńką (uznalam ze jak z lumpa to nie farbuje

poza tym przerazala mnie wizja prania jej recznie) i mi troszke, ale tyko troszke, sie wszystko zaróżowiło ... ale za to plamy z wnetrza gondoli sie wyprały choc pani ktora mi sprzedawala mowila ze one jej nie zeszly w praniu.
ale z Was kibicki ;-) ja to sobie ogladalam seriale i tylko w przerwach przelaczalam, bo w sumie bylam ciekawa wyniku, ale nie czaje jak mozna sie gapic poltorej godziny w kolesi biegajacych po trawie