Czesc laseczki! Oj nie zazdroszcze wam tych upalow akurat w tym roku. U nas cieplo, ale nie jakos mocno, na krotki rekaw, troche wiaterku, akurat pogoda dla ciezarowek. W pracy przy wiatraku siedze i jest calkiem przyjemnie

Za to za rok z checia popraze sie z wami, mam w planie z dzieciakami pojechac do Pl na te cieple miesiace, poki jeszcze bede na macierzynskim, oby sie plany spelnily.
Dzis bylismy z synkiem na zajeciach adaptacyjnych w przedszkolu, super tam maja, sama bym z checia tam pochodzila

Byl tylko jeden maly problem, nasz mlody nie chcial wyjsc, byl zalamany jak go wyprowadzalismy i ni cholerki nie potrafie mu wytlumaczyc kiedy jest wrzesien, ze wtedy codzien bedzie tam chodzil, nie trafia to do niego, bo on chce juz teraz

Ach ten moj chlopczyk kochany.
Dzag bylam w tej Ikei no i nie znalazlam tej maty, ktora pokazywalas, byla tylko ta
LEKA CIRKUS Play mat - IKEA Ale wcale mi sie nie podobala, nie miala zadnych tych atrakcji jak szeleszczace, dzwoniace, dyndajace i lusterkowe elementy. Nic kompletnie, tylko taka szmatka z kolorowymi zwierzakami, ja bym za darmo nawet nie chciala.
Za to moje zakupy bardzo mi sie udaly, cudna poszwe min do naszej sypialni TZ wyhaczyl i swietna koldre, a i mlodemu sie cos skaplo i dla Olivii reczniczki, zadowolona wyszlam bardzo:-) Wczoraj tez dzien bardzo udany, min na *******kach u psiapsolki, ogolnie fajny weekend mialam.
No to sie pochwalilam a teraz lece obiad na jutro szykowac, no bo rano kolejny dzien pracy, ale juz niedlugoooooo