reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Asia85 wiem, że już tego nie przeczytasz teraz, ale chyba miałam jednak proroczy sen, wykrakałam Ci to dzisiaj :-) Trzymam kciuki. Ciekawe czy to że ja następna też się sprawdzi. AAAAAAAaaaaaaaaaaaaa

reklama
Asia ja także trzymam kciuki, żebyś była pierwszą, która urodzi w sierpniu. U mnie cisza nadal.

Właśnie dziewczyny, gdzie relacje z porodów? Aż tak okropnie było, że nie chcecie nas, jeszcze oczekujących straszyć? :-)

Asia mocno trzymam &&&&&&&&&&&

Ja dzisiaj mam straszny dzień, kontunuuje latanie do wc i stres zaczyna brać górę, pomimo że mały się wierci co jakiś czas to ja mam fobie i martwię się żeby wszystko było dobrze, już się nawet popłakałam z tych emocji. Ale chyba jak się wierci to wszystko jest dobrze?

Milionka nakręcasz się bo tu rodzą i też byś chciała :tak: ale spoko my mamy jeszcze czaaas :-) że młody się rusza, to bardzo dobrze ;-)

Mój też się właśnie strasznie wierci, cały dzień siedział spokojnie, a teraz tak nieprzyjemnie wjeżga i o kości tak kończynami zachacza, o żebra i kości miednicy. Strasznie to nieprzyjemne, on taki zamaszysty jest, no zero wyczucia. Mówię do niego, żeby się już nie kręcił tylko wyłaził na zewnątrz.

Dziewczyny jak dawkować sobie ten olej z wiesiołka? Herbatki z liści malin nie dostałam. Ale olej mam, tylko nie wiem jak brać, ile kapsułek.

reklama
Hahaha, asia, jak romantycznie, przy pieczeniu ciasta :)), rewelacja! &&&&&&&&&&&

Szkoda, że u mnie trochę późno na masaże i wiesiołka...Chętnie bym się wsparła nimi. No nic, będzie pójście całkiem na żywioł :)

Ostatnia edycja:
Do góry