reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2012

jak ja juz tam pojade to niech mnie juz tam zostawia i podepna bo nie dam sobie młućki robic z głowy :p chce to juz miec za sobą :p i tulic na brzuchu moje dziecko.
kurde ... sex, mycie podłóg, podskoki, schody.. guzik prawda to niczego nie przyspiesza!!!

reklama
Błonka- powodzenia i o ile dasz radę bez stresu. Zrelaksuj się.

Czyli pilnuję się om... dziękuję Dziewczyny :-) ten termin bardziej mi się podoba! Ale póki co poza dziwnym napięciem w dole brzucha i wieczorem problemem z chodzeniem,bo coś mnie niziutko boli to nic się nie dzieje...

Błonka życzę Ci żeby do jutra się samo zaczęło ;-);-)
Mnie poprzednio mieli wywoływać w poniedziałek a w sobotę urodziłam (wcześniej miałam próbę wywołania w czwartek ale skończyło się tylko na niepotrzebnym bólu bo skurcze się pojawiły ale nic nie dawały i potem mi je wyciszali:baffled: a z 4-5 godzin to trwało)

Blonka- zgadzam sie z tym ze te wszytkie rzeczy jak sex, sprzatanie i inne nie dziala :D

Wczoraj pol miasta przeszlam z bolami co chwiile twardnial mi brzuch isc nie moglam i sie zatrzymywalam ale szlam dalej przed siebie z mysla moze sie uda. Tym bardziej ze bylam wczoraj u poloznej i powiedziala ze juz prawie cala glowka jest w kanale rodnym teraz tylko czekac. wiec mialam powera zeby sie zmeczyc i co? i nic! jednak to samo z siebie musi przyjsc niestety.

dzis sprzatania ciag dalszy tzn tylko taka kosmetyka domowa zostala bo nie mam za bardzo co sprzatac tak na powaznie;)
oraz znajoma wpadnie na kawe za godzinke wiec jakos kolejny dzien zleci :)

Niestety nie urodze w ladnej dacie 8.8.12 :(
jeszcze podoba mi sie 12.8.12 moze wtedy sie uda :p

Exotic hehe no ja tez juz nie mam czego sprzatac tak gruntownie, moze szafki ogarne jeszcze w kuchni przed wyjazdem :p no i odkurze podloge odkurzaczem bo myta byla 1000 razy... i poukladam rzeczy w pokoju... zeby emek nie zdazyl za bardzo nabrudzic :p

Blonka - Wlasnie zobaczylam u Ciebei w podpisie ze czekacie na Zosie, z doswiadczenia Zosie sa bardzo leniwe z przyjsciem na swiat moja znajoma 2 lata temu przenosila zosie 11 dni a druga tez z zosią w ciazy 8 dni :D cos te Zośki do siebie maja, ze tyle sie szykuja przed wyjsciem :D

o moze wlasnie odkurzacz mi pomoze, zawsze sie tak mecze po odkurzaniu!

Baby generalnie zwlekają z wyjściem, wiadomo trzeba się przygotować, paznokcie, fryzura, aura i tak już im zostaje.
Może to dobrze ja już jednego takiego zawsze do przodu mam :)

wlasnie.. ciekawe czy ma włoski.. hahahaha :) robie pomidorowa wlasnie :) a na kolacje zjem kanapke z nutella... potem moge pomarzyc :p
jeeejjjjku dopiero co 2 kreski mialysmy na testach a tu juz czas nagli...

reklama
Błonka, Marcia, kciuki zaciśnięte!

Milionka, wszystkiejgo najlepszego, pysznego kakao :) A i spoznione dla pamelci zyczenia! )

a wy babeczki sie juz tak nie meczcie, jak to niczego nie przyspiesza. odpoczywajcie ile wlezie i zbierajcie sily na porod i polog, zamiast biegac po miescie i podlogi szorowac! :-D

Do góry