pamelcia100
Fanka BB :)
zylcia588 ja dzisiaj miałam skurcze co 7 min i oczywiście już wielka nadzieja w oczach
a tu dupa usnełam i po śnie już ich nie miałam. Ale męczyły mnie ponad 2 godz. Nawet niewiem w której przerwie miedzy skurczami usnełam
a ja dziś już po tej akcji odpuściłam ciśnienie i jeszcze rodzice przyjechali przywieźli mi owoce odemnie z targu 100km od wawy i wpierdzielam wszystko po kolei a co
uwaga wymieniam: banany,nektarynki,jagody,maliny,pół arbuza, truskawki(niewiem skąd je jezcze wytrzasneli)
więc się obżeram póki moge wszystkim
już nie rodzę za dobre te owocki żeby na czas karmienia odstawiać
a tu dupa usnełam i po śnie już ich nie miałam. Ale męczyły mnie ponad 2 godz. Nawet niewiem w której przerwie miedzy skurczami usnełam
a ja dziś już po tej akcji odpuściłam ciśnienie i jeszcze rodzice przyjechali przywieźli mi owoce odemnie z targu 100km od wawy i wpierdzielam wszystko po kolei a co
uwaga wymieniam: banany,nektarynki,jagody,maliny,pół arbuza, truskawki(niewiem skąd je jezcze wytrzasneli)
więc się obżeram póki moge wszystkim
już nie rodzę za dobre te owocki żeby na czas karmienia odstawiać
, bo teraz, wiadomo, w każdej chwili coś może być. A skurcze to chyba mam co jakiś czas, ale delikatne, więc pewnie to nie jest klasyczny ból, jaki dopiero się pojawi...