M
milionka
Gość
Matka katowała niemowlę, ojciec je zabił - Media - WP.PL takich ludzi skazywałabym na jakieś okrutne tortury
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewczyny, weszłam i poczytałam 2 ostatnie strony i dziękuję Bogu że nie jestem sama i kilka z was mnie rozumie...
Majka byla takim złotym dzieckiem, dopiero teraz to widzę, zjadła i spała 3 godz, a ten mały potwór to mnie wykańcza...
Mała.di, summerbaby, dzag- JESTEM Z WAMI!!! Tymek dziś na cycu wisiał od 7rano, zasnał 20min temu mam nadzieję że teraz pośpi... kurna jakiś bazyl właśnie zadzwonił jak to pisałam i ob udził młodego!!!!! KUUR***** no!!! Smierdze jak koza, nawet zębów umyć nie mogę i cały czas z cyckami na wierzchu biegam, kiedy to się skończy??