MAtko, jak ten czas szybko leci jak człowiek pracuje. Rano wychodzę o 7 ok.15-16 wracamy, lekcje, zabawa z Młodszym, kąpiele, kolacje, spanie i uuż jest 20, a ja normalnie jak dzieckopadam o 21. Ndrobiłąm tylko główny;-)
Asia cieszę się z super wyników
Oga jak dobrze czytć, zę jest lepiej.
Witam nowe dziewczyny.
U nas nic nowego, dzień za dniem. MAciej daje rade z babciami, my jakoś też. Teraz Młody śpi, obudzi się, pobawi i spacerek, bo słoneczko wygląda. iłego dnia Wam życzę
Asia cieszę się z super wyników
Oga jak dobrze czytć, zę jest lepiej.
Witam nowe dziewczyny.
U nas nic nowego, dzień za dniem. MAciej daje rade z babciami, my jakoś też. Teraz Młody śpi, obudzi się, pobawi i spacerek, bo słoneczko wygląda. iłego dnia Wam życzę

a jeszcze wczoraj stwierdzili, że skoro tak mało pacjentów jest to żebym przychodziła 2 razy w tygodniu. Ale wtedy to już w ogóle mi się to nie będzie opłacać!!! Muszę szukać jakiejś innej przychodni. No i muszę z nimi w przyszłym tygodniu pogadać i powiedzieć, że w takim wypadku mi się nie opłaca i że będę szukała gdzieś indziej i jak mi się dni będą pokrywać to będę musiała zrezygnować. No chyba że mi coś więcej zaproponują, bo oni jeszcze jedną poradnie mają. No już sama nie wiem. Ehhh w końcu wyjdzie na to że jednak lepiej by było gdybym normalnie wróciła do swojej pracy..... I znowu mam doła z tego powodu.
i jakby sie ktos pytal jak wydluzyc dobe to jest calkiem dobry sposob. Leb mi peka, ja nie wiem co z tymi dziecmi juz robic
a sam wstal przy kanapie na dwie nogi, nie nadazam za nim....