Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Siedziałam u niej pół godziny i gadałyśmy a ta mnie się pyta na koniec czy mam jej coś jeszcze do powiedzenia. Powiedziałam, że w sumie tak a ona czy ma gratulować. W szoku byłam, ale potem poszłam do łazienki i spojrzałam na siebie w lustrze - blada, oczy podkrążone, na dodatek jak z nią gadałam zasłaniałam co chwila usta bo takie mdłosci mnie brały wiec w sumie mogła sie domyśleć :-)
A ja wlasnie bede miala umowiona cesarke i jest to decyzja swiadoma i przemyslana, a takze zaakceptowana przez meza lekarza.
Dokładnie tak samo uważam!Będę się modlić o poród naturalny dosłownie bo z doświadczenia wiem ze nie jest źle :-)
O właśnie! Brawo!Poród SN jest wspaniałym doświadczeniem. Wyzwalającym. Nie rozumiem decyzji o CC bez wyraźnej przyczyny medycznej. Wg mnie to pozbawianie siebie możliwości zetknięcia się z czymś co zmienia nas jako kobiety, daje siłę i spełnienie. Strach jest złym doradcą.

Ok, masz prawo...Loleczka ale nie nie zamierzam się nikomu tutaj tłumaczyć.
Tu akurat nie mam zastrzeżeń, która cesarka lepsza- planowana czy też z "zaskoczenia" - w zasadzie odpowiedź jest oczywista i nie trzeba byc lekarzem... ale my dyskutowałyśmy o cesarce a porodzie naturalnym... Mam wrażenie, że z góry zakładasz komplikacje przy takim porodzie (strach przed wymuszoną cesarka spowodowaną komplikacjami przy SN)i stąd decyzja o planowanej cc... oczywiście to tylko moje wrażenie, bo za malo jednak napisałaś o swojej decyzji...oczywiście to Twoje cialo, Twoje dziecko i Ty zdecydujesz co dla Was najlepsze...Cesarka planowana jest bezpieczna, na pewno bardziej niż taka z zaskoczenia. I to jest zdanie lekarza. :
Jeśli uważasz, że się sprzeczamy to mnie dziwi... bo ja miałam wrażenie, że wymieniamy się opiniami i dzielimy swoim doświadczeniem... No a że temat skomplikowany...no cóż tym lepiej...można podyskutowaćNie sprzeczajmy się Dziewczyny o to bo to teraz dla nas jak rozmowa o religii czy Smoleńsku![]()