reklama

Sierpień 2013

Migota to włąśnie tak z teściami jak u mnie :)

Właśnie wycisnęłam sok z pomarańczy, jabłek i melona.....aaaaaaaa! Nic mi tak nie smakowało od 2 tygodni!!!!!!! Wypiłam prawie litr :D

reklama
Mnie na początku mdliło tylko wieczorami, od 5 dni mnie mdli przez cały dzień, dzisiaj jakieś zbawienie przyszło :-D W końcu się najadłam. Przez te dni to suchy chleb jedynie, a jak jestem głodna to mdłości są jeszcze gorsze :-)

hej,

ale produkcja :-)
ja miałam fatalny weekend, mdłości, zatwardzenie, zawroty głowy, a do tego Staś miał tyle energii, że już miałam dość i dzisiaj poszedł spać ze 20 minut wcześniej :-)

Franekkimono - ja jestem właśnie pod koniec pierwszej części 50 twarzy. Wciąga niesamowicie. Szkoda tylko, że w metrze nie poczytam bo za bardzo się rumienię :-)

Cwietka - w pierwszej ciąży miałam, wiec teraz mam dużą szansę ... odżywiałam się fatalnie i muszę to zmienić a ciąża jest super motywacją, zaś tą dietę znam dobrze i wiem, że jest zdrowa dla mnie i dziecka więc prosto mi będzie z niej skorzystać. Oczywiście dopóki mi nie zdiagnozują cukrzycy nie będę się tak pilnie stosowała (oczywiście zero pomiarów), raz na jakiś czas coś słodkiego, wiecej owoców + mleko na śniadanie, ale jakby się przydażyła będe gotowa :-)

Cwietka - dlaczego chłopak niestety? :-) Mali synkowie są słodziutcy i tak bardzo kochają mamusię :-)

Marzenka
- gratulacje! Trzymam kciuki za wizytę

Franekkimono - dużo zdrowia dla małej

Iza - współczuję akcji z pracą. MAm nadzieję, że ejszcze Ci się uda coś znaleźć. Co do papierosów, stało sie, czasu nie cofniesz więc nie ma co się zadręczać, zrób po prostu wszystko żeby to się nie powtórzyło.

Madziorrek - a jaki masz program? ja mam Mozillę i mi podkreśla błędy

Love baby - witam, gratulacje!

Iza
- fajna stronka

Cwietka - a ja teraz mam ochotę na kiszone i mega mdłości - mdłości przy Stasiu niet. I totalnie nie mogę sobie wyobrazić pielęgnacji dziewczynki :-) U Chłopca wszystko niby na wierzchu ale pod skórą, a dziewczynki to ja bym się bała z kupy czyścić (na początku ofkors)

Margo, chrobek, mejdia - gratulacje, witam

Moja teściowa też z tych lepszych. Mieszka jakiś kilometr od nas wiec blisko ale wystarczająco daleko i od półtora roku zajmuje się Stasiem. Dla mnie ideał teściowej.
Po porodzie też byliśmy sami (chociaż było ciężkawo), ale teścowa podrzucała dla mnie obiadki :-) Raz też zostałą ze mną na pół dnia jak P. był w pracy bo po tej CC nie wszystko mogłam sama ogarnąć.

laski a ja dzisiaj wyczytałam, że po ph moczu można poznać płeć dziecka nie wiem czy to prawda czy nie, ale dużo lasek po forach pisało, że im się sprawdziło. Patrzyły na dwa pierwsze badania w ciąży, jeśli bardziej kwaśne ok 5 to dziewucha, jeśli zasadowe od 7 w górę to chłopak. Aż jestem tego ciekawa :p

IzaVarsovie 1 trymestr jest do końca 14 tc

1 trymestr trwa w przybliżeniu od 1 do 14 tygodnia,
- 2 trymestr trwa w przybliżeniu od 15 do 27 tygodnia,
- 3 trymestr trwa w przybliżeniu od 28 tygodnia ciąży do porodu.

reklama
no wlasnie wszedzie pisza inaczej, 13tc 14tc nawet 15tc znalazlam :/ wiec nie wiem ktore info sa prawdziwe heh
z tym moczem to ciekawe, mam pierwsza wizyte za... 32h hihi ciekawe czy beda mi mocz badac ^^

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry