reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Cześć
My od wczoraj u teściów, ale zaraz się zbieramy do domu, bo ponad 100 km przed nami.
Od wczoraj również stosuję się troch do metod z książki "język niemowląt" i jest poprawa. Lena już tak nie wisi na cycu, załapała smoczka, tego zwykłego gumowego z canpolu (kulkowego) i jak ma silną potrzebę ssania to jej daję, dzięki temu je co 2,5-3 godziny i czuję , że się ten pokarm w piersi zbiera. Lena spokojniejsza, leży, patrzy sobie. Oby tak dalej.
Z tym spaniem w dzień, to czasem zasnę z Leną tak ok 16, ale jak jest brzydka pogoda. Ja jednak nie czuję zmęczenia, więc i potrzeby snu nie mam w dzień.Mój syn zazwyczaj siedzi wtedy przy komputerze i ogląda pociągi na youtube, więc ja mam godzinkę na odpoczynek.

reklama
Czesc,

Jagoda tort super!!!

Atage.d oczywiscie ze dasz rade jeszcze karmic :-D

Taka.j moj maly dalej kupki nie zrobil :-(
ale bardzo czesto baki puszcza

ja tez w ciagu dnia nie spie, a nawet jesli mi sie zdarzy to tak jak napisala Aurelia tez jakas dziwna sie budze.

Madziasek jak są bąki to może i kupka przyjdzie.

A mnie matka wpieniła jak nie wiem, od urodzenia Kubusia jak go widziała tak go nosi ciągle, mały przyzwyczajony już, uspokaja się tylko jak się go nosi na rękach, i to nie wystarczy trzymać go i siedzieć bo to jeszcze byłoby pół biedy ale trzeba chodzić, po takiej cięższej nocce, żeby nikogo nie pobudzić nogi mi do d... wchodzą, i co? Moja matka dzisiaj się wpieniła, że mały tyle płacze a jego musiałabym na okrągło nosić, żeby nie płakał!! To co ja mam zrobić? Najpierw go nauczyła a teraz ma do mnie pretensje, to mam nie sprzątać, nie gotować, nie zajmować się starszym synkiem? Mam 20 godzin na dobę nosić Kubusia? Jestem potwornie zła i totalnie zniechęcona, mam doła okropnego, pobeczałam się, siedziałam i wyłam i chyba tak spędzę noc.

Kulkaprzytulka chyba najlepiej samemu przeczytać, na chomikuj.pl pewnie ta książka jest. Taka j. tobie też polecam, ,może znajdziesz sposób na swojego synka i będzie lepiej.

Cześć dziewczyny!
Taka j. - współczuję Ci tych relacji z matką, kurcze zamiast Ci sensownie pomóc to jeszcze stwarza problemy.
Dziewczyny podajcie tytuł i autora tej książki.

Hej :*
U mnie dziś wiatr i deszcz więc w domu siedzimy. Aby synka do przedszkolu zawiozłam i załatwiłam sprawę urzędowa. Mała spala grzecznie :-)
Za to wczoraj nie spała cały dzień - szok ! A miałam urodziny więc nie poświętowałam...

reklama
Maciejkaa spóźnione życzenia urodzinowe, Spełnienia marzeń!!!

Też jestem zła na tą pogodę, miało być dziś słonecznie i ciepło, jeszcze w piątek podawali takie prognozy.

Język niemowląt - Tracy Hogg . Warto przeczytać, o ile mogę stosuję się do jej rad i Lena zdecydowanie więcej śpi , sama usypia w łóżeczku i nie wisi na cycu godzinami

Do góry