Dzięki dziewczyny za info o cukiniach! W razie nagłego napadu wiem gdzie mogę je kupić 
Jeju, jak czytam Wasze posty to w większości już jesteście zaprawione w bojach i każda wie, co do czego. Ja na razie jestem w temacie zielona niczym ta "cukinia z biedronki"
choć doktorka mi mówiła ostatnio o wszelkich badaniach, które MUSZĘ zrobić, które POWINNAM zrobić i o tych, MOGĘ zrobić dla swojego spokoju bądź nie.
Dobrze, że jest tutaj część z Was, która też musi leżeć. Ta świadomość pozwala mi nie czuć się odizolowaną od reszty społeczeństwa
Maciejkaa i Dorkazz-Też mam takie myśli, że za czasów naszych babć kobiety w ciąży pracowały w polu całymi dniami i nikt się nie zastanawiał czy to szkodzi czy nie
Czy w ciąży można pić miętę? :/ słyszałam na ten temat 100 tysięcy różnych opinii... :/
Jeju, jak czytam Wasze posty to w większości już jesteście zaprawione w bojach i każda wie, co do czego. Ja na razie jestem w temacie zielona niczym ta "cukinia z biedronki"
Dobrze, że jest tutaj część z Was, która też musi leżeć. Ta świadomość pozwala mi nie czuć się odizolowaną od reszty społeczeństwa
Maciejkaa i Dorkazz-Też mam takie myśli, że za czasów naszych babć kobiety w ciąży pracowały w polu całymi dniami i nikt się nie zastanawiał czy to szkodzi czy nie
Czy w ciąży można pić miętę? :/ słyszałam na ten temat 100 tysięcy różnych opinii... :/
Ostatnia edycja:

W poprzedniej ciąży pozwalałam sobie na drzemki w dzień, a teraz nie ma szans;-) i tez mialam lajtowy poród
Powiem, że w tej ciąży nie zamierzam leżeć do góry brzuchem, bo i tak mi syn na to nie pozwala tylko będę latać po placach zabaw i myślę, że może tą ciążę spędzę trochę aktywniej ;-) I może tym razem jeszcze szybciej urodzę, a co! 
Na wiosnę jeszcze dojdą spacery. Takich prawdziwych cwiczen mi sie nie chce robic, ale to kwestia lenistwa. W pierwszej robiłam ćwiczenia opracowane przez dr Preti Agrawal ( czy jakos tak ) i fajne były. A jedyne co sie staram regularnie, to mięśnie Kegla ćwiczyć, ale to tylko to.