reklama

Sierpień 2013

reklama
a nie jest tak ze to mleko z piersi trawi sie szybciej?? ja nie podaje sztucznego wiec moze jesc ile chce, jak zje duzo i za godz placze to mozna odroznic z jakiego powodu, jak jest glodny to poprostu probuje zjesc wszystko dookola i nie da sie go uspokoic, i po godz zje mniej, nie da rady znowu ponad 100 ml

Czesc

Fajnie ze niektore z Was maja juz szczepienie za soba ;-)
my jutro na 5w1 jedziemy, umowie sie tez na za dwa tyg na pneumokoki.

Taka j wspolczuje kolki malego,
bylas u ginekologa?

Ewelinka moj maly miedzy 5 a 7 rano non stop wisi na cycku, troche to meczace ale skoro moje mleko mu starcza od 19.30 do 10 rano to jestem zadowolona :-D
czasami mam tak ze i co godzine w ciagu dnia chce cycka ale o 16stej jest tak glodny ze musze mu butle podac!

Udanego wieczoru!!!

ja mam na sprzedaz 5 pudelek bebilonu 1200 gram za 50 zl jedno, bo zrobilam zapasy, a mala nie chce jesc tego mleka, wiec jak ktoras by chciala to smialo pisac. po humanie ma zatwardzenie, a bebilonu pepti przez caly dzien zjadla 200 ml!:baffled:i z wielkim krzykiem. juz nie wiem co mam robic, teraz czytam, ze hipp bio combotic jest dobre na problemy z brzuszkiem. wyprobuje jeszcze pare dni to smierdzace pepti, jak nie bedzie pila to kupuje nastepne:szok: chyba apteke z mlekiem otworze:nerd:

Witam sie ;-) Sledzilam Was w sumie od poczatku, ale tak jakos wyszlo, ze nie moglam sie wbic w dyskusje :sorry:
28 sierpnia przez cc urodzilam synka. Jestesmy na mleku modyfikowanym i mamy przeogromny problem z kupami :crazy: Po nanie byla tragedia, teraz bebilon tez nijak. Wczoraj polozna zaproponowala bebiko i w tym jedyna nadzieja. Post o kupie na powitanie, a co tam :rofl2:

U ginekologa nie byłam, dzwoniłam do niego, powiedział, że mam dalej brać a jak w następnym cyklu do 5 dnia nie przejdzie mi okres to mam się u niego pojawić. Powiedział, że z pierwszym okresem po porodzie może tak być na tabletkach.

Alice00 witaj :-)

Mnie dopadła choroba, wczoraj zaczęło boleć mnie gardło, tabletki nic nie pomogły a pod wieczór doszły jeszcze drgawki i gorączka 39 :-(
Zebrałam się i pojechałam na pogotowie i całe szczęście bo mam anginę, dostalam antybiotyk. Tak się boję żeby małego nie zarazić.

Miłego weekendu mamusie:-)

Madzialenak oj całe szczęście, że pojechałaś, jak masz antybiotyk to szybko dojdziesz do siebie a jakbyś miała zarazić to już wcześniej, teraz to już nie zarażasz. Dużo zdrówka. Wzięło Cię tak nagle czy jak?

reklama
Hej :)
Coś kiepska noc była dziś ..
Mała od 2 - 4 przy cycu a gdy ją odłożyłam to pobudka i od nowa cyc aż do 5.30 i po 8 wstała ..
Mąż jeszcze miał wychodne więc już całkiem kiepsko spalam :confused:

Alice Witaj :-) napisz coś o sobie :) hehe kupa jest ważna :-p

Madzialenak zdrówka !

Mój Mały też chory :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry