Cześć dziewczyny !
Dawno mnie nie było więc was niestety nie nadrobię..

U nas wszystko w porządku .. no poza tymi kupkami co 3 dni;/
Mały praktycznie w ogóle nie płacze.. tylko jak chce jeść to sobie marudzi

chociaż wczoraj miał gorszy dzień.. nie wiem, może to jakiś skok teraz nadchodzi ;P
Alice, ja mam dokładnie tak samo ! po nanie była tragedia, a teraz mamy bebilon i robi raz na trzy dni.. ale lekarka twierdzi, że jak kupka nie jest twarda to to nie zatwardzenie więc czekamy.. 5listopada mamy drugie szczepienie więc zapytam czy zmieniać mleko..
Jagoda, gratuluje udanych chrzcin !

Mój maluch też rączki wkłada do buzi i zaczyna się ślinić.. ale to chyba za wcześnie na ząbki
Taka j., ale masz głodomorka !

mój zatrzymał się na 120ml i pije tak 6-7 razy na dobę .. ale wypija za to herbatę

Z tym okresem to faktycznie dziwnie.. ja mam kontrolę dopiero za tydzień bo wcześniej lekarka miała 3tyg l4.. sama jestem ciekawa czy te moje 4dniowe plamienie to już był okres.. Może zmień tabletki.. ja nie biorę w ogóle.. my tylko gumki ;P
Co do wagi, to Kubuś tydzień temu na wizycie miał 5600g.. przy wypisie 3750g także prawie 2kg w dwa miesiące wiec chyba w normie

Co do spania to od tygodnia Kubuś zasypia około 20.30 i śpi do 3.30 ale za to o 6.00 już nie chce spać i muszę go zabierać do łóżka jak mąż wychodzi do pracy.. to jedyne wyjście jak chce jeszcze trochę pospać ;P pewnie źle robię ..