reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

_ewcik_- mogą Cię zwolnić tzn nie przedłużyć umowy, tylko wtedy kiedy umowa Ci się skończy zanim minie 12tc w innym wypadku nie mogą:tak:

reklama
Hej, nie było mnie ze 3 dni i czytanie nie do nadrobienia chwilowo.

Samaola, przytulam Cię mocno!

Ja miałam okropny weekend, małż mi zafundował jeden z największych stresów w życiu, mam nadzieję, że nerwy nie zaszkodziły dzidziusiowi.

Ja nie wiem, w co się mieszczę, bo non stop leżę w piżamie albo dresie. Już mnie mierzi to ciągłe leżenie. JA CHCE NA SPACER!!!!

Agata ja też praktycznie leżę i też mnie to mierzi ;) ja właśnie ogarniam się w moje domowe tuniki, żeby nie siedzieć cały dzień w piżamie, bo bym chyba sczezła :/ lekarka mi zaleciła spacery, ale po chorobie jeszcze jestem na nie za słaba więc dzielnie leżakuje i czekam. Na szczęście mam w perspektywie ten spacer!

kurde laski a u mnie dzisiaj po siusianiu pojawiło się kilka mm takiego brązowawego śluzu.. narazie staram się nie panikować, ale jak jutro się powtorzy to jadę do gina. Myślę, że to dzisiaj przez sprzątanie, bo się troche nachodziłam.. ale mam znowu czarne myśli kurde.

Izka, a to nie jest termin kiedy miałabyś@?, Lepiej sprawdzić każde plamienie, więc idź do lekarza. Ja mam takie plamienia nieustająco od 6 tygodnia, i nie potrafią mi powiedzieć od czego.... Dzidzia ok, progesteron ok, nadżerki nie mam... , w macicy bez krwiaków ,krwawień i plamię, ot taki fenomen i nikt nie potrafi odppowiedzieć dlaczego. Ja 14 idę na usg genetyczne, " czyli pokaż kotku, co masz w środku", a jutro chyba pójdę na zwolnienie bo mój organizm już przypomian o tym że jestem "nadziana":-)

zaczarowana no wlaśnie to nie termin @, ale było tylko kilka mm tego śluzu podbarwionego, od tej pory jest czyściutko dzięki Bogu. jak jutro się coś pojawi to idę do gin.. może taki mamy urok ;) ale jutro mam zamiar tylko leżeć, leżeć i leżeć, a w między czasie zrobić tylko obiad.

reklama
Do góry