reklama
Ja również spacer zaliczyłam.Mojej córce chyba odpowiada taki mróz bo nie zdążyłam wyjść z klatki jak już zasneła i pospała 2 godziny.
A ubieram ją w body na długi rękaw,rajty,spodenki,bluza i kombinezon a w wózku jeszcze okrywam kocem i zakładam osłonkę od wózka.
madziasek ja też szybko marznę ale cóż chodzę odważnie na spacery:-)
A ubieram ją w body na długi rękaw,rajty,spodenki,bluza i kombinezon a w wózku jeszcze okrywam kocem i zakładam osłonkę od wózka.
madziasek ja też szybko marznę ale cóż chodzę odważnie na spacery:-)
Witam z rana
Ja spacerku jeszcze nie zaliczyłam bo się przeziebilam
teraz chodzę w maseczce i martwię się, żeby małego nie zarazić..
Przy karmieniu robił trochę luźnej kupki.. Mam nadzieje, ze to jednorazowy epizot..
W ogóle znowu od poniedziałku mamy problem ze spaniem.. Od godziny 24 Kubuś co chwile się budzi.. Nie płacze ale strasznie się wierci i ciągnie za uszy, włosy lub pociera rękami buzie i czolo.. Ja juz nie wiem co mu moze być.. Maz zły, ś w drugim pokoju bo później nieprzytomny wstaje do pracy..
To się wyzalilam
sorki za błędy ale pisze z telefonu, a on lubi zmieniać wyrazy :/
Ja spacerku jeszcze nie zaliczyłam bo się przeziebilam
Przy karmieniu robił trochę luźnej kupki.. Mam nadzieje, ze to jednorazowy epizot..
W ogóle znowu od poniedziałku mamy problem ze spaniem.. Od godziny 24 Kubuś co chwile się budzi.. Nie płacze ale strasznie się wierci i ciągnie za uszy, włosy lub pociera rękami buzie i czolo.. Ja juz nie wiem co mu moze być.. Maz zły, ś w drugim pokoju bo później nieprzytomny wstaje do pracy..
To się wyzalilam
Aurelia250
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny!
A ja od kilku dni w ogóle nie wychodzę, bo u nas ciągle - 10 i ja się boję ciągnąć małego na dwór. Tak do -5 to byśmy wyszli.
Miłego i znośnego dnia życzę.
A ja od kilku dni w ogóle nie wychodzę, bo u nas ciągle - 10 i ja się boję ciągnąć małego na dwór. Tak do -5 to byśmy wyszli.
Miłego i znośnego dnia życzę.
Grinula
hejka...
zazdroszcze spacerku, u mnie wczoraj bylo -8 caly dzien i wialo, wiec nie wyszlam... za to od rana przyjmowalysmy gosci, najpierw kolezanka z synkiem poltorarocznym, a po poludniu przyszedl kolega do mojego starszaka ze swoja mama i posiedzieli do 20:-)
A teraz u mnie -12..grrr.. nie wyjde znow...
w ogole musze zrezygnowac z gondoli, bo mala w kombinezonie i kocu sie do niej nie miesci
a nakladana spacerowka jest u dziadkow mojej sis i ciezko sie tam wybrac po to... poki nie bylo sniegu, radzilysmy sobie w mniejszej spacerowce, ale na ten snieg jednak pompowane kola beda lepsze.
zazdroszcze spacerku, u mnie wczoraj bylo -8 caly dzien i wialo, wiec nie wyszlam... za to od rana przyjmowalysmy gosci, najpierw kolezanka z synkiem poltorarocznym, a po poludniu przyszedl kolega do mojego starszaka ze swoja mama i posiedzieli do 20:-)
A teraz u mnie -12..grrr.. nie wyjde znow...
w ogole musze zrezygnowac z gondoli, bo mala w kombinezonie i kocu sie do niej nie miesci

reklama
Grinula
Aga ja mam spacerowke maclarena techno xt, poezja w prowadzeniu, skladaniu, skrecaniu, mala dostala na chrzest od babci :-) jeden minus to trudno dostepny kosz, jak wozek jest na plasko rozlozony.