reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

KulkaPrzytulka przy trzydniowce nie bylo by kataru, pewnie jakas wirusowke ma, a co leakrz Wam kazal? U nas gluty dalej ale bez goraczki. Chociaz znajoma miala podobnie, lekarz powiedzial ze wirusowka a tu mu 4ka wyszla po jakim tygodniu, goraczkowal w nocy i nie mial apetytu!
mialam wczesniej zapytac czy po wyjsciu ze szpitala kazali podawac Tobie dicoflor (chyba ze nazwe pomylilam)?

Patrycjal to ja kiedys prosilam o fotke tych biszkoptow i tak jak u Madzialenak nie ma ich w sprzedazy. Ile kosztuja? Takich sklepow tez nie ma w moim miescie.

Aga ja daje chrupki kukurydziane, zwykle flipsy i biszkopty pepitki a ostatnio kupilam ciasteczka orkiszowe z rossmanna i tez malemu smakowaly. A z herbatnikami podaje specjalna kaszke z rossmanna ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Aaaaa, to madzialenak pisala, ze nie ma ;-) male pudelko bylo po jakies 4 zl. Nie wiem czy w Tesco ich nie widziałam. Robi je fabryka Dr.Gurgula. niby na tradycyjnej recepturze.
Ale ja wiem.... inne też na pewno sa ok.
W kazdym razie gdyby ktoras chciala spróbować, to mogę wysłać :-)

Aga ja podaje chrupki kukurydziane, chlebek tak do raczki i banana. Wczoraj dalam jej ogorka kiszonego, pokrojonego tak jak frytka.. oj jak sie 'zajadala' .. ssala sobie:-D i musze jej kupic i dac taki chlebek ryzowy, kiedys widzialam w kauflandzie takie male okragle.

Moj starszak kaszle ehhh jutro chyba w domu zostaje, oby nie bylo gorzej...

Kulka zdrówka życze !!!

Dzięki dziewczyny, Patrycja widziałąm gdzieś te biszkopty chyba u siebie w lewiatanie jutro podskoczę a jak nie będzie to za tydzień bedziemy w Rzeszowie u teściów to kupie :-)

ja daje takie pałki kukurydziane i chcialam cos dać nowego ;-)
Grinula ogórki kiszone może i ja spróbuje heheh ostatnio mąż dał mu jabłko polane cytryną wcinał, zdrówka dla Was

Ja wkruszam do kaszek albo namaczam i taka ciapke daje. Mimo, ze Zuu nie ma zębów, to potrafi niezle scisnac.
Tez sie boje zadlawienia, zwlaszcza ze znam przypadek, kiedy 1,5 roczny chlopczyk zadlawil sie w wozku rogalikiem i nie uratowali go. Teraz mam schizy...

Mały zwymiotował po leku na gorączkę i wezwaliśmy lekarza..Bakteryjne zapalenie gardła :-(Czekamy na leki, mąż pojechał do apteki, trzeba podać antybiotyk:-(Pewnie w szpitalu coś się przypałętało, ech...:-(

reklama
Do góry